Problema femeilor atunci când vor să slăbească. Cori Grămescu: Este profund greșit!

DCMedical Team |
Data publicării:
Slăbit
Slăbit

Cori Grămescu, nutriționist și antrenor de fitness, a vorbit despre problema de care se lovesc femeile atunci când vor să slăbească.

"Kilogramele în plus pot deveni o problemă nu doar pentru felul în care arăți, ci și pentru modul în care te simți. Atunci când apar dezechilibre de greutate, suntem afectate psihic și fizic în egală măsură. Fizic ne simțim obosite, ne mișcăm mai greu și în general organismul nostru începe să funcționeze mai greu. Psihic ne simțim nemulțumite, ne pierdem încrederea în felul în care arătam și începe să se instaleze o stare difuză de nemulțumire.

Când vine vorba despre slăbire și mai ales menținere, cele mai multe femei se plâng că nu reușesc să își găsească motivația de a scăpa definitiv de kilogramele în plus. Problema cu motivația de a slăbi și de a ne schimba definitiv programul alimentar este că suntem educați să credem că motivația se întâmplă de la sine oamenilor speciali, cei care sunt motivați de la natură. Ei bine, eu cred că această viziune este profund greșită", a scris Cori Grămescu pe Facebook.

Citește continuarea pe DC NEWS și află care este cheia unei transformări pe termen lung.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel