Procurorii cer închisoare cu executare pentru medicul Gheorghe Burnei

DCMedical Team |
Data publicării:
Medic
Medic

Procurorii cer condamnarea cu executare pentru medicul Gheorghe Burnei, nu cu suspendare cum a primit la ultima instanță. Avocatul acestuia cere rejudecarea cauzei.

Azi, 16 martie, a avut loc ultimul termen în apelul făcut de medicul Gheorghe Burnei. Procurorii au cerut condamnarea la închisoare cu executare, între 3 și 10 ani, nu cu suspendare cum primise inițial. Pe lângă aceasta, anchetatorii au fost de acord ca medicul să își exercite în continuare profesia, dar nu la privat. Apărătorul doctorului cere rejudecarea cauzei. Medicului Gheorghe Burnei i se impută 20 de fapte de luare de mită. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă.

Procurorii au descoperit că medicul lua bani pentru operațiile de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. Sume considerabile de bani au fost găsite în biroul său în urma perchezițiilor, arată Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel