Rezoluțiile de An Nou. Cum să-ți atingi toate dorințele

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dorințe pentru noul an  FOTO: Pixabay
Dorințe pentru noul an FOTO: Pixabay

Rezoluțiile de Anul Nou ar fi bine să fie realizabile, punctuale și, nu în ultimul rând, să vă acordați timp suficient pentru materializarea lor.

Rezoluții, dorințe. Nu există rezoluții perfecte, spun cei de la mashable. Aceștia au realizat o listă cu câteva idei ușor de realizat. Iată câteva dintre ele:

1. Urmăriți un film bun – documentați-vă înainte să alegeți la întâmplare un film; optați pentru cele care au fost nominalizate la vreun premiu.

2. Beți mai multă apă – este un obicei care se uită prea ușor; folosiți o sticlă de apă reutilizabilă. Mai multă apă vă ajută să vă simțiți mai bine.

3. Folosiți mai puțin telefonul - încercați să reduceți defilarea pe rețelele de socializare chiar înainte de culcare sau să îl verificați imediat când vă treziți.

4. Citiți o carte pe lună – organizați-vă în așa fel încât să citiți cel puțin un articol care nu este online în fiecare lună: poate fi un roman, o carte de benzi desenate, o revistă completă, orice.

5. Urmăriți o emisiune TV pilot sau două - vă va oferi o stare de bine și vă va lămuri dacă emisiunea este sau nu pe gustul vostru; dacă nu alegeți altceva.

6. Ascultați cântece și artiști pe care nu i-ați auzit niciodată – "este bine să asculți lucruri despre care știi că îți plac, dar există o lume întreagă de muzică grozavă acolo", arată cei de la marshable.com.

7. Dansați/cântați - este distractiv să faceți asta, fie acasă, fie în oraș.

8. Stați drept - o postură bună vă ajută să fiți sănătoși; puteți chiar să setați o alarmă pe telefon care să vă reamintească asta.

9. Încercați să trăiți mai durabil – adoptați un stil de viață mai durabil: folosiți mai puține pungi de plastic și refolosiți sticlele.

10. Goliți-vă e-mailul – deși pentru unii pare o imposibilitate pură, dar nu e imposibil.

11. Faceți mai multe plimbări - în pauza de prânz, după cină, cu prietenii, pe scări sau în jurul centrelor comerciale.

12. Hidratați-vă pielea - e un alt lucru mereu uitat pe care ar fi bine să-l faceți regulat.

13. Faceți-vă patul dimineața – vă dă senzația unui bun început de zi.

14. Gătiți ceva nou

15. Cereți lucrurile pe care le doriți de fapt – spuneți ce vă place cu adevărat celor din jur și nu vă ghidați alegerile după presiunea celor din jur

16. Petreceți o zi offline – o zi fără Facebook, Twitter, Instagram, fără citit articole.

17. Votați – sunt alegeri în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel