Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Cu zahăr, lapte sau neagră, cafeaua este un ritual aproape nelipsit din rutina zilnică a multora dintre noi.
Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.
Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.
În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.