
Cu zahăr, lapte sau neagră, cafeaua este un ritual aproape nelipsit din rutina zilnică a multora dintre noi.
Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.
Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.
În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.
Noutăți
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
Ce se întâmplă dacă îți ștergi telefonul cu spirt sau alcool izopropilic
01.04.2025, 20:09
Alimentul care crește tensiunea arterială
05.12.2024, 10:11
300x250
Ce pastile nu trebuie luate niciodată cu cafeaua de dimineață
31.05.2025, 08:48
Singurul aliment care scade glicemia instant, susținut de știință
31.03.2025, 21:16
Orele la care trebuie să bei cafeaua. Când e momentul să te oprești
14.03.2025, 08:38
300x250
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
21.05.2025, 11:36
Cum să usuci hainele mai repede iarna. Metoda pe care nu o știai
30.12.2024, 20:30
Acesta este motivul pentru care ar trebui să pui orez în dulap
20.02.2025, 23:14