Somon, peștele care te menține sănătos. Beneficii miraculoase
Somonul este o sursă foarte bună de proteine, fără un conținut ridicat de grăsimi saturate. Acesta oferă, de asemenea, minerale și vitamine esențiale, inclusiv vitamina...
Vitamina B12, care se găsește numai în produsele alimentare de origine animală - inclusiv somonul - este esențială pentru formarea globulelor roșii din sânge. De asemenea, joacă un rol esențial în producția de ADN - materialul genetic din celule. Vitamina B-12 poate ajuta la reducerea riscului de boli de inimă.
Un deficit de vitamina B12 afectează 10-15 la sută dintre adulții cu vârsta peste 60 de ani din Statele Unite și apare de obicei din cauza absorbției scăzute, potrivit Institutului Linus Pauling. Un deficit de vitamina B12 provoacă anemie megablastică, caracterizată prin oboseală, constipație, slăbiciune, pierderea poftei de mâncare și scădere în greutate.
Somonul conține mai multă vitamină B12 decât carnea de vită.
Oțetul, aliatul tău pentru picioare fine, hidratate și fără miros neplăcut
Cât de tare strângi mâna? Testul simplu care spune cât mai ai de trăit și ce boli ai
Orele la care trebuie să bei cafeaua. Când e momentul să te oprești
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
De ce să nu spargi ouăle de marginea castronului
Bei suficientă apă? Adevărul despre hidratare te va șoca! Cei 2L sunt un mit
Ce să faci dacă ți-ai ars limba: 9 metode simple pentru limba arsă
Soluția anti-căpușe. Scapă de căpușe în mod natural, fără chimicale! Uite ce poți face acum
Secretul berii la draft. De ce e diferită de berea la sticlă
Băile de gheață: miracol pentru sănătate sau risc ascuns? Iată ce spune știința
Adormi în 60 de secunde cu acest truc chinezesc!
Adormi instant! Trucul din medicina chineză care funcționează în 60 de secunde. Medicii sunt uimiți. Încearcă această tehnică secretă a chinezilor.
Când trebuie adăugat pătrunjelul în mâncare. Greșeala pe care o faci când gătești
Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
De ce să fierbi apa înainte de a face cuburi de gheață
Noua sare recomandată de OMS: de ce ar putea salva milioane de vieți
Otrava din bucătărie. Duce la cancer și alte boli grave
De ce să nu mai ții periuța de dinți lângă chiuvetă
Deficiență care provoacă crampe musculare și oboseală cronică: asta îți lipsește. Ce trebuie să mănânci urgent
Cum se spală, de fapt, blugii. Truc genial de la Adina Buzatu
Știința spune să folosiți ventilatoarele până când temperatura este de 27°C. Trucul simplu care scade factura la curent
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
Pleci în vacanță cu medicamente în bagaj? Ai grijă la asta!
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
