Spitalul Grigore Alexandrescu. Cea mai frumoasă campanie de Crăciun: Stă internat de ani buni un altfel de pacient

Pian marca Dussendorf
Pian marca Dussendorf

Nimic nu este mai frumos ca, de sărbători, să dăruiești și să primești fie lucruri materiale, fie cu valoare spirituală.

Ionuț Cristache, jurnalist TVR, dorește să aducă multă bucurie în inima copiilor internați la spitalul de copii Grigore Alexandrescu, unde "zace" un pian vechi de 60 de ani.

Inițiativa jurnalistului TVR este una laudabilă și constă în repararea pianului marca Dussendorf, pentru care este necesară suma de 4500 de euro.

Mai jos redăm textul complet:


"În spitalul de copii Grigore Alexandrescu stă internat de ani buni un altfel de pacient. Are aproape 60 de ani și o sănătate șubredă. Avea cândva misiunea de a mai alina din suferința pacienților și acum ar putea însenina zilele micuților internați în spital, dar, după cum vă spuneam, nu se simte prea bine. Vorbim despre un pian marca Dussendorf din anul 1960 care a fost donat de Fundația Rockefeller, în onoarea prof.dr. George Emil Palade spitalului Caraiman.

Ulterior, odată cu desființarea lui, pianul a ajuns în patrimoniul Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu prin anul 2003. De atunci zace în uitare, sub o copertină, undeva în holul spitalului.

Haideți să-l readucem la viață, să facem din nou să cânte Pianul Copilăriei și să dovedim încă o dată că magia sărbătorilor chiar există. Însănătoșirea lui costă aproximativ 4500 de euro.

Puteți dona pentru Pianul Copilăriei în oricare dintre cele două conturi:

CONT IBAN în lei RO97RNCB0072049707680003".

CONT IBAN în euro RO70RNCB0072049707680004

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel