Stres și anxietate, cum scapi ușor de ele

Dana Lascu |
Data publicării:

Stres și anxietate, cum scapi de ele. Experții de la American Heart Association au alcătuit o listă cu tertipuri pe care le poți folosi ca să îți schimbi starea de spirit și să te relaxezi. Iată care sunt sfaturile lor:

Stres și anexietate, cum scapi de ele? Destul de simplu, dacă te inspiri din mini-ghidul alcătuit de experții de la American Heart Association (Asociația Americană a Inimii). În primul rând, petrecere mai mult timp în aer liber, pentru că asta îți schimbă starea de spirit și te relaxează.

De ce să ieși la plimbare în parc sau în pădure

Iată cum o plimbare prin parc sau prin pădure te poate ajuta ră scapi de câteva din lucrurile stresante din viața ta:

- Agitația și zgomotul din mediul urban provoacă stres și anxietate. Când evadezi în natură, îți liniștești nervii cu sunete care au efect calmant și care își dau seninătate.

- Studiile arată că o plimbare în natură de 90 de minute scade activitatea în partea din creier legată de gândurile negative.

- Schimbarea peisajului poate stimula creativitatea și oferă o sursă de inspirație care nu vine din interiorul tău.

- Timpul petrecut în aer liber poate stimula un sentiment de apartenență la lumea întreagă, care este important pentru sănătatea mintală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel