Știrile amiezii - 31 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate ale zilei de 31 iulie.

Știrile amiezii - 31 iulie:

Băutura care-ți ține mintea ageră. Bonus, ajută și la slăbit - Pe lângă beneficiile pentru slăbit ale ceaiului verde, noi studii arată că acesta poate îmbunătăți  dispoziția, vigilența, timpul de reacție și memoria. CITEȘTE MAI MULT.

Primul câine răpus de COVID-19. Ce altă boală a avut - Un ciobănesc german de 7 ani, Buddy, din New York a fost primul câine diagnosticat și decedat de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Medicament pentru scăderea colesterolului îmbunătățește sănătatea vaselor la cei cu inflamație - Cercetătorii de la Johns Hopkins au descoperit că un medicament pentru scăderea colesterolului a îmbunătățit funcția arterelor coronare la cei cu HIV sau cu un colesterol uriaș. CITEȘTE MAI MULT.

ARMA împotriva COVID-19. Dr Adrian Marinescu: Devine o barieră, atât pentru cel infectat, cât și pentru cel care vrea să prevină - Dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase la Institutul Matei Balș, a oferit noi declarații după publicarea bilanțului de astăzi de către Grupul de Comunicare Strategică. CITEȘTE MAI MULT.

Medicul Monica Pop: Internăm oameni despre care nu știm sigur că sunt bolnavi - Medicul Monica Pop, managerul unui spital din București, a declarat că o afirmație rostită de ministrul Sănătății este ”incredibilă”. CITEȘTE MAI MULT.

Apă de slăbit. Cum te ajută să topești kilogramele nedorite - Apa este vitală pentru funcționarea organismului și, de asemenea, este o parte importantă a procesului de slăbire. CITEȘTE MAI MULT.

DEZASTRU TOTAL pentru o zodie în august! Sunteți primii afectați!! E cel mai important MESAJ - O zodie primește un mesaj extrem de important pentru luna august. CITEȘTE MAI MULT.

Tomograf funcțional la Matei Balș. Unde a fost amplasat - Tomograful achiziționat pe 6 mai de administrația Primăriei sectorului 1 București a intrat în funcțiune vineri, 31 iulie. CITEȘTE MAI MULT.

Tătaru, despre decesele tinerilor: Această boală poate prezenta simptome începând de a doua zi până la a zecea - Nelu Tătaru a vorbit despre cazurile tinerilor decedați din cauza infectării cu noul coronavirus  și despre șansele acestora de a fi salvați. CITEȘTE MAI MULT.

Încă o zi cu peste 1.000 de îmbolnăviri cu infecția COVID-19. Cifrele autorităților - În buletinul de vineri, 31 iulie, autoritățile sanitare au anunțat 1.295 de noi îmbolnăviri cu infecția COVID-19 de la ultima raportare de ieri, 30 iulie. CITEȘTE MAI MULT.

12 factori care cresc riscul de demență. Cum întârzii boala - Aproximativ 40% din cazurile de demenţă ar putea fi evitate sau întârziate prin reducerea a 12 factori de risc, precum consumul excesiv de alcool, fumatul, traumatismele craniene şi poluarea aerului, potrivit unui raport publicat joi. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Mihai Craiu: Ce știm despre copii și răspândirea SARS-CoV-2? Cine vrea să rezolve o situație, va căuta soluții - Medicul pediatru Mihai Craiu a vorbit despre fenomenul SARS-CoV-2 în rândul copiilor. CITEȘTE MAI MULT.

Alzheimer. Vârsta surprinzătoare când apar factorii de risc ai bolii - Factorii de risc pentru demența Alzheimerului pot apărea și din adolescență ori chiar din al doilea deceniu de viață. CITEȘTE MAI MULT.

Epidemiolog, scenariu sumbru: Vom avea de-a face cu acest virus pentru totdeauna - Un epidemiolog american avertizează asupra faptului că este posibil ca virusul SARS-COV-2 să nu dispară niciodată și că oamenii vor fi nevoiți să învețe să conviețuiască cu acesta. CITEȘTE MAI MULT.

Impactul nedorit al antibioticelor date sugarilor mai târziu în viață - Chiar și antibioticele administrate pentru scurt timp bebelușilor ar predispune la boala inflamatorie a intestinului când micuții devin adulți. CITEȘTE MAI MULT.

Locul cel mai răcoros din tot Bucureștiul. Explicația specialiștilor - În București există o zonă unde vara este răcoare în ciuda temperaturilor toride, susțin meteorologii. CITEȘTE MAI MULT.

Recomandările OMS privind călătoriile internaționale: prioritatea să fie acordată celor de urgență - Urgențele să fie prioritare, este ideea principală din recomandările OMS legate de călătoriile internaționale. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel