Știrile amiezii - 31 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop / 31 iul 2020 / 16:41
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai recente informații din sănătate ale zilei de 31 iulie.

Știrile amiezii - 31 iulie:

Băutura care-ți ține mintea ageră. Bonus, ajută și la slăbit - Pe lângă beneficiile pentru slăbit ale ceaiului verde, noi studii arată că acesta poate îmbunătăți  dispoziția, vigilența, timpul de reacție și memoria. CITEȘTE MAI MULT.

Primul câine răpus de COVID-19. Ce altă boală a avut - Un ciobănesc german de 7 ani, Buddy, din New York a fost primul câine diagnosticat și decedat de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Medicament pentru scăderea colesterolului îmbunătățește sănătatea vaselor la cei cu inflamație - Cercetătorii de la Johns Hopkins au descoperit că un medicament pentru scăderea colesterolului a îmbunătățit funcția arterelor coronare la cei cu HIV sau cu un colesterol uriaș. CITEȘTE MAI MULT.

ARMA împotriva COVID-19. Dr Adrian Marinescu: Devine o barieră, atât pentru cel infectat, cât și pentru cel care vrea să prevină - Dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecțioase la Institutul Matei Balș, a oferit noi declarații după publicarea bilanțului de astăzi de către Grupul de Comunicare Strategică. CITEȘTE MAI MULT.

Medicul Monica Pop: Internăm oameni despre care nu știm sigur că sunt bolnavi - Medicul Monica Pop, managerul unui spital din București, a declarat că o afirmație rostită de ministrul Sănătății este ”incredibilă”. CITEȘTE MAI MULT.

Apă de slăbit. Cum te ajută să topești kilogramele nedorite - Apa este vitală pentru funcționarea organismului și, de asemenea, este o parte importantă a procesului de slăbire. CITEȘTE MAI MULT.

DEZASTRU TOTAL pentru o zodie în august! Sunteți primii afectați!! E cel mai important MESAJ - O zodie primește un mesaj extrem de important pentru luna august. CITEȘTE MAI MULT.

Tomograf funcțional la Matei Balș. Unde a fost amplasat - Tomograful achiziționat pe 6 mai de administrația Primăriei sectorului 1 București a intrat în funcțiune vineri, 31 iulie. CITEȘTE MAI MULT.

Tătaru, despre decesele tinerilor: Această boală poate prezenta simptome începând de a doua zi până la a zecea - Nelu Tătaru a vorbit despre cazurile tinerilor decedați din cauza infectării cu noul coronavirus  și despre șansele acestora de a fi salvați. CITEȘTE MAI MULT.

Încă o zi cu peste 1.000 de îmbolnăviri cu infecția COVID-19. Cifrele autorităților - În buletinul de vineri, 31 iulie, autoritățile sanitare au anunțat 1.295 de noi îmbolnăviri cu infecția COVID-19 de la ultima raportare de ieri, 30 iulie. CITEȘTE MAI MULT.

12 factori care cresc riscul de demență. Cum întârzii boala - Aproximativ 40% din cazurile de demenţă ar putea fi evitate sau întârziate prin reducerea a 12 factori de risc, precum consumul excesiv de alcool, fumatul, traumatismele craniene şi poluarea aerului, potrivit unui raport publicat joi. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Mihai Craiu: Ce știm despre copii și răspândirea SARS-CoV-2? Cine vrea să rezolve o situație, va căuta soluții - Medicul pediatru Mihai Craiu a vorbit despre fenomenul SARS-CoV-2 în rândul copiilor. CITEȘTE MAI MULT.

Alzheimer. Vârsta surprinzătoare când apar factorii de risc ai bolii - Factorii de risc pentru demența Alzheimerului pot apărea și din adolescență ori chiar din al doilea deceniu de viață. CITEȘTE MAI MULT.

Epidemiolog, scenariu sumbru: Vom avea de-a face cu acest virus pentru totdeauna - Un epidemiolog american avertizează asupra faptului că este posibil ca virusul SARS-COV-2 să nu dispară niciodată și că oamenii vor fi nevoiți să învețe să conviețuiască cu acesta. CITEȘTE MAI MULT.

Impactul nedorit al antibioticelor date sugarilor mai târziu în viață - Chiar și antibioticele administrate pentru scurt timp bebelușilor ar predispune la boala inflamatorie a intestinului când micuții devin adulți. CITEȘTE MAI MULT.

Locul cel mai răcoros din tot Bucureștiul. Explicația specialiștilor - În București există o zonă unde vara este răcoare în ciuda temperaturilor toride, susțin meteorologii. CITEȘTE MAI MULT.

Recomandările OMS privind călătoriile internaționale: prioritatea să fie acordată celor de urgență - Urgențele să fie prioritare, este ideea principală din recomandările OMS legate de călătoriile internaționale. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy