Știrile zilei - 20 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai importante știri din sănătate ale zilei de 20 iulie.

Știrile zilei de 20 iulie:

Vitamina D și vitamina K, de ce boală te scapă împreună - Efectele vitaminei D sunt larg cunoscute, dar din ce în ce mai multe studii arată că aceasta ar trebui luată în combinație cu vitamina K ca să aibă efectul scontat asupra unei boli pe care ajungem să o avem foarte mulți la bătrânețe! CITEȘTE MAI MULT.

Carantina, reintrodusă în anumite zone la peste 1.200 de infecții cu COVID-19 pe zi - Premierul Ludovic Orban a declarat că la peste 1.200 de noi îmbolnăviri cu COVID-19 pe zi se vor introduce restricții. CITEȘTE MAI MULT.

Respirația urât mirositoare de dimineață. Obiceiuri și boli care au acest efect - Respirația urât mirositoare de dimineață este o problemă foarte frecventă, dar câteodată este semnul unor boli care nu trebuie ignorate. CITEȘTE MAI MULT.

Tensiune arterială mare: efectele neașteptate ale sportului în zonele poluate - Cei care fac sport regulat tind să aibă un risc mai scăzut de hipertensiune arterială, deși trăiesc în zone poluate. CITEȘTE MAI MULT.

Un nou posibil medicament în lupta contra cancerului de sân triplu negativ - Cercetătorii de la Universitatea din Arkansas, SUA, au dezvoltat un nou candidat la medicament care ucide celulele canceroase de sân triplu negative. CITEȘTE MAI MULT

Cum se folosesc inhalatoarele tip spray. Dr Mihai Craiu, demonstrație VIDEO - Dr Mihai Craiu spune că inhalatoarele tip spray sunt frecvent utilizate în mod greșit. Iată cum se folosesc ele corect. CITEȘTE MAI MULT.

Hormonul care inversează deficiența cognitivă. Posibilă terapie pentru Alzheimer - Un studiu japonez susține că oxitocina - hormonul supranumit ”al iubirii” – ar avea abilitatea de a inversa o parte din pagubele provocate de Alzheimer. Teste s-au făcut doar pe animale. CITEȘTE MAI MULT.

Testul COVID-19, țările unde e mai IEFTIN ca în România - Comparativ cu unele state din din Europa, testul COVID-19 făcut în România este mai scump, în timp ce în alte țări costă și de două ori mai mult. Iată topul costurilor și țara care decontează testarea. CITEȘTE MAI MULT.

Pacient cu COVID-19, tratat pentru icter obstructiv. Mesajul medicilor de la Spitalul Colentina - Un pacient cu COVID-19 a suferit o intervenție dificilă la Spitalul Colentina pentru icter obstructiv. CITEȘTE MAI MULT.

Andreea Esca, bolnavă de COVID-19. Cum a realizat că are infecția - Vedeta TV Andreea Esca a povestit, într-un interviu pentru PRO TV, că s-a îmbolnăvit de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Ai ochii albaștri? Iată ce boli poți să faci - Ai ochii albaștri? Iată cum îți afectează culoarea ochilor sănătatea și studiile care demonstrează asta. CITEȘTE MAI MULT.

Vaccin împotriva COVID-19: vești încurajatoare de la Oxford - Vești încurajatoare de la echipa de cercetători de la Universitatea Oxford care lucrează la dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Vedetă admirată de milioane de oameni: COVID este real - O vedetă admirată de milioane de oameni de pe glob, Jennifer Aniston, a postat pe rețelele sociale un mesaj legat de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT

La 90 de ani a învins COVID-19. Video emoționant de la revederea cu soțul - La 90 de ani, o femeie din State a învins infecția COVID-19. Revederea cu soțul de aceeași vârstă, după circa 5 săptămâni, a fost emoționantă. CITEȘTE MAI MULT.

STUDIU. Noul coronavirus ar putea fi transmis și pe cale sexuală şi ar putea provoca infertilitate în rândul bărbaţilor. CITEȘTE MAI MULTE

Strategia folosită de Republica Moldova pentru tratarea pacienților cu forme ușoare de COVID-19. CITEȘTE MAI MULTE

Cancerul de sân: mersul pe jos ar putea reduce riscul? CITEȘTE MAI MULTE

Vacanță în GRECIA în pandemie. Ce am găsit în Paralia Katerini: ”Renunțați la accesoriul COVID”. Cum se servește masa bufet suedez, ce măsuri sunt luate. CITEȘTE MAI MULTE

COVID-19 în Republica Moldova. Acad Prof dr Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate. CITEȘTE MAI MULTE

Heavy Metal, terapie pentru stres? Ce efect are asupra copiilor supradotați. CITEȘTE MAI MULTE

Accese de respirație dificilă la copii. Ce este de făcut? Dr Mihai Craiu explică. CITEȘTE MAI MULTE

Virgil Musta anunță COLAPSUL. Semnal de ALARMĂ. "BLOCAJ". "În al 12-lea ceas, oamenii să înțeleagă. NU este de JOACĂ!". CITEȘTE MAI MULTE

Starea de urgență de la 1 august? ARAFAT dă cărțile pe față. Ce e posibil. CITEȘTE MAI MULTE

Un condiment indian ar putea avea proprietăți antivirale. Cum acționează. CITEȘTE MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel