Trei decese misterioase. Persoanele purtau brățări portocalii la mână

Adisa Codruț |
Data publicării:
Toate victimele purtau brățări portocalii la mână     Foto: Mando Lines/Twitter
Toate victimele purtau brățări portocalii la mână Foto: Mando Lines/Twitter

Trei decese misterioase au fost înregistrate în Statele Unite, în orașul Pittsburg. Toate cele trei persoane purtau o brățară de hârtie portocalie, precum cele primite la intrarea la unele evenimente.

Trei persoane au fost găsite decedate din cauze necunoscute şi alte patru au fost spitalizate în oraşul american Pittsburg, toate victimele având în comun faptul că au purtat nişte brăţări portocalii de hârtie, date de obicei participanţilor la intrarea la unele evenimente, arată surse citate de agerpres.ro.

Incidentul a fost semnalat de un bărbat printr-un apel la numărul american de urgenţă 911 în noaptea de sâmbătă spre duminică. La faţa locului, într-un apartament, au fost găsite cinci dintre victime, încă una în liftul clădirii şi a şasea victimă pe o stradă din apropiere.

Starea celor spitalizaţi este serioasă sau critică. Poliţia încearcă să obţină informaţii de la oricine a participat sau are cunoştinţă de un eveniment sau petrecere la care cei prezenţi au primit acel fel de brăţări portocalii din hârtie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel