Trei motive pentru care să renunți la zahăr și lapte și să savurezi o cafea neagră

Adisa Codruț |
Data publicării:
Cafeaua
Cafeaua

Cafeaua neagră este nu numai delicioasă, dar și benefică pentru sănătate deoarece conține nutrienți și antioxidanți.

Cafeaua neagră este un stimulent energetic, dar și un produs care vă ajută să mai dați jos din kilogramele nedorite. Ca să slăbiți cu ajutorul cafelei, specialiștii recomandă să beți cafea neagră fără aditivi cum ar fi zahăr, lapte, frișcă, sirop. Cafeaua neagră are și acid clorogenic care accelerează procesul de slăbire și încetinește semnificativ producția de glucoză din organism, dar conține diverși antioxidanți care ajută la pierderea în greutate.

Trei motive pentru care să beți cafea neagra:

* cofeină - prezența cofeinei în cafeaua neagră acționează ca un stimulent energetic și îmbunătățește metabolismul. Te face să te simți activ și energic, ceea ce ajută la arderea mai multor calorii. Prin creșterea nivelului de energie, cafeaua neagră menține și nivelul colesterolului din sânge sub control.

* controlează durerile de foame - cafeaua neagră îmbunătățește și grăbește procesele metabolice, ceea ce duce la suprimarea durerilor de foame și la un aport mai mic de energie. Acționează asupra hormonului foamei cunoscut sub numele de Peptida YY care suprimă pofta de mâncare.

* reduce conținutul de apă - unii oameni se îngrașă din cauza conținutului ridicat de apă din corpul lor; consumul de cafea neagră duce la creșterea urinării, ceea ce duce la o scădere semnificativă a conținutului de apă, potrivit pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel