Tumori la copii mici. Lidia Fecioru: noi trebuie să ne controlăm gândurile foarte bine

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, la un post TV,  de ce apar tumori la copii cu vârste foarte fragede.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care apar tumori la copii cu vârste foarte fragede.

''Nu numai din experiența mea de bioterapeut, ci toată lumea își pune întrebarea de ce copiii, până într-un an sau un an și ceva, au tumori. Le luăm așa la țintă. Și își pun întrebarea cu ce a păcătuit acest copil atât de mic că are o problemă așa de gravă. Este vorba despre informații intrauterine. Deci, în momentul când o mamă rămâne însărcinată ea nu trebuie să aibă nicio secundă vreo frică - pentru ea, pentru sănătatea ei sau a copilului pe care îl poartă în pântece. (...) Dar frica aia, cu informația de frică ce se instalează intrauterin se duce țintă - către ea sau către copil. Sau îi este frică să nu aibă ea vreo boală în perioada de sarcină ca să ducă sarcina foarte bine. Și aceste informații se transmit copiilor”, spune Lidia Fecioru, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel