Zilele Baby Sanador, evenimentul lunii februarie pentru viitoarele mămici

D.C. |
Data publicării:
Bebeluș
Bebeluș

În perioada 15–17 februarie, se va desfășura cea de-a doua ediție a târgului Zilele Baby Sanador, destinat viitoarelor mămici. Evenimentul va fi găzduit de Centrul de Conferințe al celui mai mare spital clinic privat din România, Spitalul Clinic Sanador, din strada Sevastopol nr. 9, sector 1, București.

Zilele Baby Sanador oferă viitoarelor mămici posibilitatea de a găsi într-o singură locație, la prețuri promoționale, pachete de naștere în cadrul Spitalului Clinic Sanador, dar și o paletă de produse și servicii asociate nașterii și perioadei imediat următoare. În cadrul târgului Zilele Baby Sanador, vizitatorii vor putea obține informații și consiliere specializată și vor avea șansa de a câștiga unul din premiile care vor fi puse la dispoziție de organizatori, alături de alte surprize plăcute.

Prin alegerea unui pachet de naștere în cadrul Spitalului Clinic Sanador, viitoarele mămici și bebelușii lor vor beneficia de dotările și echipamentele unei secții de neonatologie moderne și complexe, cu terapie intensivă neonatală. De asemenea, vor avea la dispoziție servicii de consiliere în alăptare imediat după naștere, cazare în rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou născuți, medici primari și specialiști neonatologi și asistente medicale cu experiență în activitatea de terapie intensivă neonatală. Spitalul Clinic Sanador le pune la dispoziție totodată consulturi medicale interdisciplinare, linie de gardă pentru obstetrică – ginecologie, neonatologie, precum și pentru alte specialități medicale. (24/24H).

Ce condiții au

„Dotările și echipamentele secțiilor de obstetrică - ginecologie și neonatologie ale Spitalului Clinic Sanador sunt de ultimă generație. Alături de personalul medical calificat și cu o îndelungată experiență, aceste secții ne permit să le oferim viitoarelor mămici soluții complexe și performante de naștere și de îngrijire a nou născuților, atât a celor la termen cât și a celor prematuri", a declarat dr. Cornelia Preda, medic primar, Șef secție neonatologie, Spitalul Clinic Sanador.

O echipă formată din medici cu experiență în specialitatea obstetrică - ginecologie se află la dispoziția viitoarelor mămici și asigură tot suportul medical necesar pentru realizarea nașterii. În cadrul Spitalului Clinic Sanador, blocul de nașteri dispune de 3 săli de operație moderne, dotate conform celor mai înalte standarde în domeniu.

Secția de neonatologie dispune de incubatoare de ultimă generație care monitorizează lumina și nivelul de zgomot, ventilatoare mecanice neonatale hibride care asigură ventilație convențională, cu frecvență înaltă sau non-invazivă, monitoare cardio-respiratorii, pulsoximetre performante, pompe duble cu perfuzie tip seringomat, NEO-Puff pentru resuscitare prematuri la sala de nașteri, blendere oxigen-aer pentru administrare concentranții precise de oxigen la nou născuți cu risc ridicat, aparat de ultimă generație pentru administrare oxid nitric, aparat aEEG și echipament medical pentru hipotermia controlată la nou născuți.

Programul târgului: 

Programul de vizitare al Târgului Zilele Baby Sanador, este între orele 10.00 - 19.00 în zilele de 15 și 16 februarie (vineri și sâmbătă) și între orele 10.00 - 14.00 în data de 17 februarie (duminică). Intrarea este gratuită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel