4 obiceiuri după care recunoști un om sănătos

Florina Pop |
Data publicării:
Gustare
Gustare

Cercetătorii au identificat câteva obiceiuri pe care le au oamenii sănătoși. Sunt banalități ce pot fi aplicate de oricine.

Obiceiuri pe care le întâlnim la oamenii sănătoși:

Iau micul dejun - pornește metabolismul și vă oprește să mâncați excesiv mai târziu, arată studiile. Cercetările au demonstrate că adulții care au un mic dejun sănătos se descurcă mai bine la locul de muncă, iar copiii care mănâncă o masă de dimineață au un scor mai mare la teste.

Beau multă apă - vă poate ajuta și să pierdeți în greutate. Dacă nu sunteți un fan al apei simple, adăugați felii de portocală, lămâie, lime, pepene verde sau castraveți.

Nu fumează - imediat după 20 de minute după ultima țigară, ritmul cardiac și tensiunea arterială scad.

Se rup de mediul online – își fac anumite ore pentru statul online, la muncă sau de relaxare, Când reduceți timpul petrecut online aveți mai mult pentru alte lucruri, potrivit webmd.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel