Alimentele de care Lidia Fecioru nu se atinge NICIODATĂ! Cum a slăbit și ce refuză să mănânce
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme ținând o dietă, însă nu ca la carte. Sunt alimente de care nu s-ar atinge sub nicio formă!
După ce a slăbit enorm cu dieta făcută faimoasă de regretatul cântăreț Demis Roussos, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru n-a ținut-o ca la carte, cum s-ar spune.
„Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. (...) Sunt o sedentară (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. (...) Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a spus bioenergoterapeutul, la Antena3.
Ea spune că sunt alimente care nu-i plac și de care nu se atinge nici acum.
„Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe”, a arătat Lidia Fecioru.
-
-
De ce provoacă statinele dureri musculare14.12.2025, 21:01
-
EXCLUSIV Plante și ceaiuri care ajută la curățarea plămânilor14.12.2025, 19:42
-
Cum te ajută regula 30:15 ca să scapi de durerile de spate14.12.2025, 18:52
-
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Apa detoxifiantă după sărbători. Curăță ficatul și topește grăsimea. Multe femei adoră această rețetă
Alimentele pe bază de insecte, studiate. Cât de sănătoase sunt, de fapt
Nutriția post-antrenament: ce alimente accelerează recuperarea? Importanța mâncării corecte pentru regenerarea musculară
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Alimente care funcționează ca injecțiile pentru slăbit. Ce recomandă un expert în nutriție
De ce să mănânci un măr verde pe zi. 6 beneficii dovedite științific
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Hidratarea: secretul sănătății la orice vârstă. De ce nevoile de apă cresc odată cu vârsta
Un aliment surprinzător ajută somnul. Îmbunătățește biomarkerii ce au impact direct asupra somnului
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Vegan, vegetarian sau omnivor: care dietă îți protejează microbiomul. O alegere care îți poate schimba sănătatea
Dieta pentru colonoscopie: ce să mănânci 3 zile înainte, în ziua procedurii și după. Evită aceste greșeli dacă vrei să nu ai dureri
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Greșeala care îți blochează procesul de slăbire. Andreea Chirilă: Creierul nu percepe "nu" și "niciodată"
Dieta care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Cum să controlezi tensiunea arterială prin alegeri alimentare inteligente.
Dieta vegetariană: risc mai scăzut de diabet și cancer. Ce trebuie să știi înainte să renunți la carne
De ce să nu mai combini niciodată carne cu cartofi. Ce se întâmplă când ajung împreună în stomac
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
