Alimentele de care Lidia Fecioru nu se atinge NICIODATĂ! Cum a slăbit și ce refuză să mănânce

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme ținând o dietă, însă nu ca la carte. Sunt alimente de care nu s-ar atinge sub nicio formă!
După ce a slăbit enorm cu dieta făcută faimoasă de regretatul cântăreț Demis Roussos, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru n-a ținut-o ca la carte, cum s-ar spune.
„Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. (...) Sunt o sedentară (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. (...) Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a spus bioenergoterapeutul, la Antena3.
Ea spune că sunt alimente care nu-i plac și de care nu se atinge nici acum.
„Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe”, a arătat Lidia Fecioru.
Impactul consumului de zahăr asupra sănătății mintale. Cât de ușor se formează dependența de zahăr și de ce nu este doar o problemă alimentară
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Cum să închei corect un post. Alimentele ideale pentru digestie după post
Apa detoxifiantă după sărbători. Curăță ficatul și topește grăsimea. Multe femei adoră această rețetă
Alimente care funcționează ca injecțiile pentru slăbit. Ce recomandă un expert în nutriție
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Adevărul despre "te îngrași dacă mănânci seara târziu". Ce te îngrașă, de fapt
Greșeala care distruge nutrienții din broccoli. Cum să gătești broccoli pentru beneficii maxime
Superalimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi. Mâncăruri esențiale pentru energie și vitalitate
Hidratarea: secretul sănătății la orice vârstă. De ce nevoile de apă cresc odată cu vârsta
Cum scap de pofta de dulce
Băutura care îți oferă mai multă energie decât un energizant: 4 beneficii uriașe
Slăbești fără să-ți dai seama: 5 trucuri psihologice care păcălesc creierul
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Ce nu ai știut despre uleiul de pește. Adevărul despre Omega-3. Citește asta înainte să mai iei suplimente
Ai fost mințit! Acest aliment pe care îl consumi zilnic îți face mai mult rău decât zahărul
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
De ce să mănânci un măr verde pe zi. 6 beneficii dovedite științific
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.