Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a slăbit 30 de kilograme ținând o dietă, însă nu ca la carte. Sunt alimente de care nu s-ar atinge sub nicio formă!
După ce a slăbit enorm cu dieta făcută faimoasă de regretatul cântăreț Demis Roussos, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru n-a ținut-o ca la carte, cum s-ar spune.
„Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. (...) Sunt o sedentară (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. (...) Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a spus bioenergoterapeutul, la Antena3.
Ea spune că sunt alimente care nu-i plac și de care nu se atinge nici acum.
„Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe”, a arătat Lidia Fecioru.
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Supa de oase promite detoxifiere, piele perfectă și articulații sănătoase, dar ce spune știința? Este un "elixir" sau doar o modă virală?
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.