Andreea Bălan, de urgență la spital: Va rămâne întipărită un pic pe fața mea

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Balan. FOTO Facebook @ Andreea Balan
Andreea Balan. FOTO Facebook @ Andreea Balan

După trei luni de antrenamente și repetiții pe gheață, Andreea Bălan s-a accidentat în urma unei căzături cu rolele. 

Andreea Bălan a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, ca urmare a unui accident ”sportivo-recreativ”. Concret, juratul emisiunii ”Te cunosc de undeva” a ”pupat bordura”, la numai câteva minute după ce a ieșit pe role, alături de fetițele sale. 

Anunțul accidentului a fost făcut în această dimineață, pe conturile sale de socializare, unde a povestit toată pățania, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fața mea (la propriu). La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu).Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt și mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci). Am avut nevoie de cusături în urgență, mi s-a cusut buza de sus și îi mulțumesc medicului pentru promptitudine. Oftica mare e, că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață (n.r. la Dancing on Ice - Vis în doi).

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerină și zbor. Noroc că am filmări la ”Te cunosc de undeva” săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all! PS. Ella și Clară merg mai bine ca mine pe role, ele nu cad ca mine” a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe contul său de Facebook. 

Andreea Antonescu și ”cumpăna vieții”: Șansele ca eu să trăiesc erau minime

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă în ultimii ani aceasta a pus cariera pe locul doi pentru a putea avea grijă de fiica ei, în perioada adolescenței, Andreea Antonescu cucerea topurile muzicale cu trupa Andre. 

Însă puțini oameni știu că primii ani din viață, Andreea Antonescu i-a petrecut prin spitale din cauza unei boli crunte. Vedeta a fost la un pas de moarte, iar medicii nu îi dădeau prea multe șanse. 

La vârsta de doar 2 ani, Andreea Antonescu a fost diagnosticată cu un sindrom nefrotic mixt, mai exact o infecție puternică la ambii rinichi. A stat multe luni internată în spital, iar doctorii le recomandau părinților vedetei să facă un alt copil, deoarece sunt șanse minime ca ea să supraviețuiască. 

“Când am fost micuță am fost foarte bolnavă, am suferit de un sindrom nefrotic mixt, e pentru prima oară când eu dezbat acest subiect. A fost o infecție la ambii rinichi, am fost internată în Fundeni la vârsta de 2 ani, am fost internată timp de 6 luni de zile, am prins acolo două Crăciunuri. Șansele ca eu să trăiesc erau minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să încerce să mai facă un copil pentru a nu o pierde și pe mama, pentru că ea mă iubea destul de tare”, a spus Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni online. Citește mai departe AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel