Fructele de vară care țin glicemia sub control
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.
Mai mult de jumătate din adolescenți suferă de acnee, potrivit ediției din august 2001 a „Jurnalului britanic de dermatologie”. Împreună cu recomandările de tratament oferite de medici, efectuarea...
În cartea sa, „Cura dietetică pentru acnee", profesorul Loren Cordain discută despre diferitele moduri suportate științific prin care dieta influențează acneea. El observă cum consumul de carbohidrați cu digestie rapidă în exces, prea puține grăsimi monoinsaturate și aportul inadecvat de antioxidanți contribuie la ratele mari de acnee din lumea occidentală. El prescrie o dietă care constă în principal din carne, legume, fructe și nuci și restricționează cerealele și alimentele procesate. Caju este un aliment pe care îl include în dieta sa anti-acnee, notează Livestrong.
Tipul de grăsimi din dieta dvs. influențează nivelul de inflamație pe care îl aveți în corp. Nivelurile ridicate de inflamație cronică pot contribui la porii înfundați - care promovează dezvoltarea de erupții. Cordain observă că dietele majorității oamenilor nu conțin cantități adecvate de grăsimi neinsaturate - o grăsime esențială găsită în caju. El observă că adăugarea de surse sănătoase de grăsimi monoinsaturate în dieta dvs. poate reduce inflamația și poate reduce severitatea acneei. O porție de 3 uncii de caju crud conține mai mult de 75 la sută din valoarea ta zilnică pentru grăsimi monoinsaturate, raportează baza de date USDA Nutrient.
Alimentele precum pâinea albă, bomboanele, sucul și cerealele zaharoase au un indice glicemic ridicat - ceea ce înseamnă că sunt digerate rapid. Alimentele cu sarcină glicemică ridicată acumulează celulele producătoare de inflamație ale corpului dvs., stimulând inflamația cauzatoare de acnee. Înlocuirea alimentelor cu încărcătură glicemic mare cu alimente glicemice scăzute poate ajuta la ameliorarea acneei, spune Cordain. Anacardurile și alte nuci sunt în mod natural scăzute în cantitățile lor glicemice. Cu toate acestea, caju-ul acoperit cu zahăr poate avea o sarcină glicemică ridicată. O revizuire a numărului „Dermato-endocrinologie" din septembrie - octombrie 2009 raportează că o dietă bogată în glicemie contribuie la inflamația și producția de sebum, ceea ce promovează dezvoltarea acneei.
Ca toate afecțiunile pielii, tratați acneea cu ajutorul unui dermatolog instruit. Nucile Caju sunt bogate în calorii totale și grăsimi dietetice și trebuie consumate cu moderație. Caju-ul singur poate să nu îmbunătățească sănătatea pielii tale. Alte modificări dietetice importante de făcut includ limitarea produselor lactate, menținerea unei greutăți corporale sănătoase prin controlul caloriilor și consumul multor fructe și legume bogate în antioxidanți.
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.
De ce să nu bei cafea dacă ieși în frig. Cum influențează corpul și sănătatea.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.