Cantitatea de calorii zilnice necesare pentru femeile peste 40 de ani

Caloriile măsoară cantitatea de energie găsită în alimente. Numărul de calorii necesar pe zi pentru o femeie în vârstă de 40 de ani depinde de înălțimea, greutatea, nivelul de activitate și alți factori.

Potrivit unui raport al Centrelor de control și prevenire a bolilor, femeia americană medie este puțin mai înaltă și mult mai grea decât femeile în urmă cu câteva decenii, notează Livestrong

O femeie în vârstă de 40 de ani ar avea aproximativ 1,65 metri înălțime și aproximativ 70 de kilograme. Dacă urmează un stil de viață sedentar, ar avea nevoie de aproximativ 1.747 de calorii în timpul unei zile obișnuite pentru a-și menține greutatea. Dacă devine activă, atunci poate mânca până la 2.500 de calorii pe zi. Aceste calcule nu iau în considerare o femeie care ar putea fi gravidă sau care alăptează.

Fiecare femeie are nevoi diferite de energie

Consultați medicul pentru a discuta despre cantitatea necesară de calorii pe zi, în special pentru dimensiunile corpului, stilul de viață și obiectivele de pierdere în greutate. O dietă sigură și o rutină de exerciții fizice trebuie discutate cu un medic și adaptate nevoilor personale de sănătate și circumstanțelor speciale.

Mai puține calorii pentru a promova pierderea în greutate

Femeile care doresc să slăbească ar trebui să mănânce cu 500 de calorii mai puțin decât organismul are nevoie în fiecare zi, menținând sau crescând activitatea de exercițiu. Crearea unui deficit energetic determină organismul să ardă excesul de grăsime. Cu toate acestea, o femeie nu ar trebui să mănânce mai puțin de 1.200 de calorii pe zi, dacă nu este recomandată ca parte a unui program de scădere în greutate supravegheat medical.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel