Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Medicii nutriționiști susțin că uleiul de cocos crește colesterolul LDL mai mult decât alte uleiuri vegetale.
Uleiul de cocos nu este atât de sănătos pe cât o arată unele reclame, susține un studiu publicat în jurnalul Circulation. Potrivit acestuia, cercetătorii susțin că uleiul de nucă de cocos crește colesterolul LDL, ”colesterolul ”rău”. Studiul însumează observațiile din 16 cercetări, care au durat de la o lună la două, și a comparat efectele acestui tip de ulei cu cele de soia, canola, măsline, șofran, potrivit Harvard Medical School.
Studiul poate fi consultat AICI.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!
Oțet în mașina de spălat? Iată ce se întâmplă cu hainele tale! De ce tot mai mulți oameni aleg acest truc simplu
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!