De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Dacă vrei să prepari clătite delicioase, într-un timp cât mai scurt, iată cum trebuie să procedezi.
Ingrediente
o banană coaptă
două ouă
ulei
scorțișoară
coajă de lămâie
Mod de preparare
Îndepărtează coaja bananei și taie miezul în bucăți mici. Pune-le pe toate într-un bol și, folosind o furculiță, pasează fructul până capătă o consistență asemănătoare cu cea a budincii. Pentru un plus de savoare și aromă, adaugă scorțișoară și coaja rasă de la o lămâie.
Într-un bol separat, bate ouăle, dupa care amestecă cele două compoziții.
Pune ulei într-o tigaie, pe care îl întinsi cu o pensulă de gătit. Folosind un polonic, pune o cantitate mică de aluat în tigaie și gătește clătita aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Când clătitele sunt gata, le poți decora cu miere, dulceață, ciocolată, miez de nucă sau orice altă combinație care îți trece prin cap.
Bananene sunt bogate în fibre care scad colesterolul LDL. În plus, bananele conțin fitosteroli, un compus vegetal care ajută la blocarea absorbției colesterolului din corp. În cele din urmă, bananele pot avea rolul de prebiotic (hrana pentru bacteriile intestinale bune).
Bananele conțin potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale, diminuând efectele sodiului prin eliminarea acestuia din organism.
O banană conține 400 de miligrame de potasiu și 32 miligrame de magneziu, precum și calciu și alți micronutrienți. Bananele furnizează energie esențială, contribuind totodată la reducerea riscului de crampe musculare.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
Conform unui nou studiu surprinzător, consumul de fructe uscate este legat de reducerea riscului de diabet de tip 2.
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit câte zile e recomandat să consumăm din ouăle fierte de Paște.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.