5 greșeli comune în bucătărie care îți pot îmbolnăvi familia. Ai mare grijă la asta
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic face câteva recomandări despre cum pot fi recomandate anumite alimente.
Medicul Mihaela Bilic detaliază, într-o postare pe Instagram, cum pot fi cu cap alimentele pe care le consumăm.
”Cereale cu leguminoase. Din seria cum combinăm isteț̦ alimentele, vă spun despre proteinele vegetale - prezente în cereale (grâu, paste făinoase, orez, porumb), în leguminoase (fasole boabe, mazăre, linte, soia, năut) și în oleaginoase (alune, fistic, migdale semințe). Spre deosebire de proteinele de origine animală (din carne, pește, ouă, brânză) care sunt complete, proteinele vegetale sunt incomplete - le lipsesc unul sau mai mulți dintre cei 8 aminoacizi esențiali. Se numesc “esențiali” pentru că nu pot fi produși de organism și trebuie aduși prin alimentație (valină, leucină, izoleucină, triptofanul, fenilalanină, metionină, lizină și treonină)”, amintește medicul Bilic.
Mai multe puteți citi pe DC News.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
De ce ar trebui să-ți bagi picioarele în apă cu sare cel puțin o dată pe săptămână. Cele 5 efecte uimitoare de care trebuie să afli.