Niacina, vitamina B3: ce este și la ce ajută, de fapt. Este sigură pentru inimă? Studiile dezvăluie pericolul
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Nutriționistul Cori Grămescu a vorbit despre bogăția de arome pe care le oferă toamna la Interviurile Spectacola și DC News.
Toamna este momentul din an când motivația de a slăbi este cea mai scăzută. ”Sărbătorile de iarnă nu reprezintă un punct de cotitură. Interesul scade destul de mult în această perioadă”, spune nutriționistul Cori Grămescu la Interviurile Spectacola și DC News.
Însă, continuă Cori Grămescu, ”din păcate și spun din păcate pentru că este una dintre perioadele în care am beneficia foarte tare de pe urma schimbării de sezon pe de o parte, și pe de altă parte bogăția de legume și fructe și ingrediente naturale foarte gustoase în această perioadă ar face ca orice dietă am ține să fie mult mai ușor de ținut pentru că sunt mai gustoase produsele”.
”Gândiți-vă ce înseamnă să mănânci un ardei gras în ianuarie când toată lumea începe dieta versus acum când simți că e gustos, aromat, foarte foarte savuros. Deci e păcat că motivația e în cădere liberă în perioada asta. Din fericire, sunt și câțiva care se țin de treabă și pentru aceia am o rețetă foarte simplă de ingrediente”, mai afirmă nutriționistul Cori Grămescu
Rețeta o puteți descoperi în video de mai jos:
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Adevărul șocant despre riscurile mortale din baie și de ce nu ar trebui niciodată să iei telefonul cu tine!
Aceasta este ora exactă la care trebuie să îți bei cafeaua.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!