Demi Moore spune că „antrenamentele excesive” i-au afectat laptele matern, încetinind creșterea fiicei sale

Demi Moore vorbește în noua sa carte "Inside Out" despre luptele sale cu imaginea corporală, căsătoriile cu Bruce Willis și Ashton Kutcher și rolul ei de mamă a trei copii. Actrița, în vârstă de 56 de ani, a declarat că a avut o „obsesie să se antreneze”, după ce a născut-o pe fiica sa Scout Willis în 1991. Moore tocmai a primise rolul de avocat naval din filmul „A Few Good Men Men” și a vrut să piardă în greutate, așa că s-a antrenat excesiv.

„Nu concepeam să mă opresc din a mă antrena. A fost sarcina mea să mă încadrez în acea uniformă militară minusculă pe care o purtam în două luni în „A few good men ". Să mă conturez pentru acel film a lansat obsesia de a mă antrena exesiv, fapt care avea să mă consume în următorii cinci ani. Nu am îndrăznit niciodată să renunț", a scris actrița în cartea ei, notează revista Prevention

Nu numai că vedeta a slăbit, dar „andrenamentul excesiv" a afectat conținutul de grăsimi din laptele matern, ceea ce a determinat ca fetița ei Scout să nu se dezvolte corect, notează revista People. Moore a fost nevoit să-l alimenteze pe Scout cu formula, fapt care a măcinat-o teribil.

Deși situația cu laptele matern a fost un apel de trezire, Moore nu a încetat să se antreneze. Când a primit rolul Dianei Murphy în Propunerea Indecentă, tot ce se putea gândi era cum să arate bine. „Aș fi din nou pe ecrane. Mi-am dublat rutina de exerciții care era deja intensă. Am tăiat carbohidrații, am alergat și am mers pe bicicletă și am lucrat la fiecare mașină imaginabilă", a spus actrita pentru revista People.

Antrenamentul ei „s-a ușurat un pic" după ce a contractat pneumonie pentru mers, dar în 1996, când a început să filmeze Striptease, a început să se antreneze din greu și să-și restrângă din nou dieta. Micul dejun a inclus o jumătate de cană de ovăz cu apă, urmată de proteine și legume.
„Dacă toate aceste obsesii despre corpul meu vă sună nebunești, nu vă înșelați: tulburările de alimentație sunt nebune, sunt o boală. Dar asta nu le face mai puțin reale", scrie actrița în cartea sa.

Abia când a deținut rolul lui Jordan O´Neill în G.I. Jane că în cele din urmă a făcut pace cu trupul ei. „Reacția mea obișnuită ar fi fost să încep din nou să mor de foame, să încep un regim de exerciții menit să reducă volumul, dar nu am făcut niciuna. Am ajuns la limită. Când am ajuns acasă la Idaho, am avut o epifanie la duș într-o zi: trebuie doar să am dimensiunea mea naturală", a scris Moore.

Astăzi, Moore meditează „să aibă curajul de a fi văzută fără măști sau protecție".
„Am început prin a renunța la efort fizic. Nu m-am mai întors niciodată în sala de sport din casă. Nu. ... Camera aceea este acum biroul meu", se arată în carte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel