Friptura de miel, cum o faci foarte fragedă și aromată. Medicul nutriționist Anca Hâncu: Ai nevoie de 3 ingrediente

Cătălina Burghelea / 28 apr 2021 / 17:52
EXCLUSIV

Medicul nutriționist Anca Hâncu a explicat, la Interviurile DC MEDICAL, de ce carnea de miel este mai greu de digerat și ce truc folosește pentru marinarea ei. 

"Carnea de miel provine de la animal tânăr, care are niște proteine tinere cu acizi nucleici foarte greu digerabili și atunci va trebui marinată înainte. Am o rețetă de a marina carnea de miel cu rozmarin. Rozmarinul este foarte util în marinare, de asemenea, cimbrul este cel care potențează valoarea nutritivă a cărnii și, adăugat ca și condiment, poate să frăgezească, de fapt, carnea. Ca și gospodină vă spun acum: o friptură de miel făcută cu vin și la foc mic, la cuptor, dar mult timp, chiar și două ore, va deveni foarte fragedă și digerabilă. 

Pentru cei care au probleme cu digestia, mai ușor digerabilă este carnea de ied. Este mai dietetică, mai ușoară și se poate digera mai repede. Sau carne de curcan, dacă persoana are totuși o afecțiune sau un sindrom de intestin iritabil, tulburări biliare. Trebuie să aibă grijă.", a precizat medicul nutriționist Anca Hâncu.

Citește și Cum prepari pasca, dacă ești la DIETĂ. Nutriționistul Anca Hâncu are un truc GENIAL

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy