Cum prepari pasca, dacă ești la DIETĂ. Nutriționistul Anca Hâncu are un truc GENIAL

EXCLUSIV
captură foto Youtube Jamila Cuisine
captură foto Youtube Jamila Cuisine

Cum putem găti pasca pentru masa de Paști, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta? Răspunsul ni-l oferă medicul nutriționist Anca Hâncu, în cadrul Interviurilor DC Medical. Medicul are o rețetă proprie de pască. 

"Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea. Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor. La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască. Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun.", a dezvăluit medicul nutriționist Anca Hâncu, pentru DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel