Inimă sănătoasă: recomandările Organizației Mondiale a Sănătății

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Inima
Inima

Menținerea unei inimi sănătoase reduce riscul de boli cardiovasculare și de atac vascular cerebral, transmite Organizația Mondială a Sănătății pe rețelele sociale.

Organizația Mondială a Sănătății a transmis marți, 30 aprilie, pe contul de Facebook, recomandări despre cum se menține sănătoasă o inimă.

Mesajul conține următoarele:

„Reduceți riscul de apariție a bolilor de inimă sau a atacului vascular cerebral prin: mâncare sănătoasă, exerciții fizice regulate, nu fumați, evitați consumul nociv al alcoolului, luați medicamentele care v-au fost prescrise. Consultați un specialist ca să aveți o sănătate cardiovasculară mai bună".

Alături a fost postat și un grafic care reia ideile din mesaj si mai precizează să ar fi bine să se consume mai multe fructe și legume, respectiv mai puțină sare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel