Urmărește dezbaterea live

Jennifer Aniston, secretul siluetei sale. Ce înseamnă metoda 15-15-15-15

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Aniston FOTO Instagram @ Jennifer Aniston
Jennifer Aniston FOTO Instagram @ Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a dezvăluit cum se menține în formă, la 53 de ani. Ce presupune metoda 15-15-15-15.

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, folosește "metoda 15-15-15-15" pentru a se menține în formă.

Ce presupune metoda 15-15-15-15

Metoda 15-15-15-15 presupune să petreci 15 minute pe bicicleta de exerciții, 15 minute pe un aparat eliptic și 15 minute alergând (pe banda de alergare sau în aer liber). Dacă aveți acces la două sau la toate cele trei aparate, este o modalitate excelentă de a face 45 de minute de cardio fără să vă plictisiți.

"Am avut o accidentare toamna trecută și am putut face doar Pilates, pe care îl iubesc la nebunie. Dar îmi lipsea acel tip de transpirație când pur și simplu te apuci de ea. Mă întorc la 15-15-15-15", a declarat Jennifer Aniston într-un articol pentru InStyle.

Trei seturi de intervale de 15 minute pe diferite echipamente reprezintă o modalitate excelentă de a schimba antrenamentul obișnuit și nu vă solicită prea mult timp. Dacă aveți un program încărcat, cel mai bine este ca la începutul săptămânii să vă notați când puteți programa acest interval de 45 de minute de exerciții fizice.

Cât de benefică este metoda  15-15-15-15

Metoda de antrenament 15-15-15-15 a lui Aniston este în concordanță cu sfaturile Asociației Americane a Inimii. Aceștia îi sfătuiesc pe adulți să vizeze cel puțin 150 de minute de activitate aerobică de intensitate moderată pe săptămână, iar tu ar trebui să faci doar trei sesiuni de 45-50 de minute pentru a îndeplini această cerință. 

Dacă aveți o sală de gimnastică acasă cu câteva aparate diferite în ea, atunci acest lucru va fi super convenabil pentru dumneavoastră. Dar dacă nu aveți, înscrierea la o sală de sport locală vă va oferi acces la diverse aparate cardio sau puteți improviza acasă folosind principiul 15-15-15-15 pentru a împărți mai multe discipline de exerciții. De exemplu, ai putea petrece 30 de minute completând unele dintre cele mai bune exerciții pentru pierderea în greutate, urmate de acest antrenament de 15 minute pentru brațe cu gantere. 

Citește mai departe pe Spectacola.ro

Vezi și: Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel