Lucrul pe care trebuie să îl știi înainte să mai mânânci ardei copți. Ce se întâmplă în corp când îi consumi
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Vedeta mesei de Paște este friptura de miel, cea care nu lipsește niciodată de pe mesele românilor în această zi de sărbătoare.
Mielul este considerat una dintre cele mai gustoase și apreciate tipuri de carne, fiind extrem de sănătos și bogat în nutrienți.
Nutriționistul Elena Solomatina a explicat cu ce trebuie consumate grătarul și preparatele din carne grasă pentru a ajuta tractul gastro-intestinal să absoarbă cantitatea mare de proteine animale fără a provoca o creștere a colesterolului.
Pentru a pregăti o friptură de miel delicioasă și suculentă, este esențial să alegi o bucată proaspătă și de calitate și să o condimentezi corespunzător.
Totuși, conform medicilor, consumul de miel cu leurdă nu crește nivelul de colecterol.
Ei bine, leurda și carnea de miel sunt două ingrediente care se pot completa foarte bine într-o rețetă.
În timpul sărbătorilor de Paște, mielul este adesea felul principal, fiind extrem de bogat în grăsimi.
Consumul excesiv de carne prăjită poate fi dăunător sănătății, însă mulți oameni găsesc dificil să controleze cantitatea consumată în această perioadă.
Nutriționistul Elena Solomatina ne îndeamnă să consumăm grătarul și preparatele din carne grasă însoțite de legume cu frunze verzi, iar usturoiul sălbatic este considerat alegerea ideală.
Usturoiul sălbatic sau leurda, așa cum o știu mulți, are un gust picant, stimulând secreția gastrică și facilitând digestia. Fibrele din leurdă ajută la absorbția excesului de grăsimi și colesterol, oferind o protecție suplimentară pentru sănătatea tractului gastrointestinal.
Leurda este bogată în nutrienți esențiali și are un conținut caloric redus. Mai mult, este o sursă mare de vitamine și minerale, precum și de fibre dietetice și aminoacizi, contribuind la funcționarea optimă a organismului.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Ce se întâmplă dacă mânânci ardeii cu tot cu semințe? Detaliul pe care sigur nu l-ai știut despre semințele ardeilor.
Alimente accesibile care îți pot îmbunătăți sănătatea creierului. Cele 9 opțiuni eficiente sub 10 lei.
Crezi că știi ce bei? Adevărul despre laptele "light" vs. laptele "degresat" te va face să citești etichetele de acum.
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.