Lidia Buble rupe tăcerea despre operațiile estetice: O spun și parcă tot nu îmi vine să cred. Trebuie să recunosc

Lidia Buble - Foto: Instagram Lidia Buble
Lidia Buble - Foto: Instagram Lidia Buble

Lidia Buble și-a transformat complet look-ul și spune că este cea mai bună variantă a ei. 

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși viața ei amoroasă a ținut prima pagină a ziarelor, luni în șir, artista rămâne discretă în privința vieții sale personale și vine în fața publicului cu muzica sa și cu energia ei caldă. 

Cum se menține Lidia Buble în formă


Într-un interviu pentru Spectacola, artista spune că o ajută foarte mult faptul că a făcut sport de performanță în copilărie. Mai mult, deși presa a speculat, imediat după Asia Express, că s-ar fi îngrășat, artista spune că realitatea este alta și că nu a avut niciodată fluctuații de greutate mai mare de 3 kg. Mai mult, ea spune că s-a simțit bine în pielea ei, indiferent de numărul de kilograme pe care i le arăta cântarul. 

"Îmi place să cred că întotdeauna am avut grijă de mine. Eu am terminat liceul sportiv.  

Am fost prietenă cu sportul încă din copilărie, am făcut sport de performanță. Într-adevăr, în momentul în care am intrat în industrie am avut câteva fluctuații de greutate și asta pentru că nu îmi mai permitea timpul efectiv să ajung fizic la sală, mai încercam din alimentație dar trebuie să fie susținut cumva lucrul acesta și de mișcarea fizică. 

A fost vorba de câteva kilograme în plus sau în minus, dar trebuie să recunosc că eu m-am simțit la fel de bine de fiecare dată. 

Nu cred că am avut o zi în viața mea în care să nu îmi placă de mine sau să nu mă văd frumoasă, Slavă Domnului, îi mulțumesc pentru modul în care m-a creat și cred că tot ceea ce creează Dumnezeu este perfect, important este să știm noi să păstrăm și să ne bucurăm de ce ne-a dat, să nu mai încercăm să căutăm nod în papură”, a mai spus artista. 

Sindromul premenstrual (PMS), simptome. De ce ți-e POFTĂ de ciocolată sau chipsuri și ce alimentele să EVIȚI când ești la menstruație

Ce părere are despre filtrele de pe rețelele de socializare


"Probabil că societatea cumva a impus niște standarde de frumusețe, pe care dacă nu le împlinești, în mintea noastre se creează așa o confuzie și avem impresia că dacă nu ne încadrăm în ele, ceva nu e în regulă cu noi.

Aș fi ipocrită să îți spun că eu nu folosesc filtre, mai sunt zile în care am de făcut anumite postări și nu am timp să mă machiez, mai pun câte un filtru, dar în mare parte a timpului, eu sunt genul de femeie care nu prea se machiază. Îmi place să fiu relaxată, naturală, să mă simt bine. Bineînțeles, când merg la evenimente sau am ceva de filmat, îmi place să mă aranjez.  Dar contează să ne simțim bine, cu machiaj, fără machiaj, cu filtre, fără filtre.

Rafael Nadal și dieta care îl menține în formă. Care este ingredientul ce nu-i lipsește de la nicio masă

Lidia Buble, despre operațiile estetice: Sunt deseori criticată pentru nasul meu

Întrebată ce părere are despre operațiile estetice și dacă s-a gândit vreodată să apeleze la bisturiu, artista a răspuns: 

"Nu am nimic împotrivă nici cu operațiile estetice, dacă  ajută anumite persoane să se simtă mai bine sau le dă mai multă încredere. Anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani, o spun și parcă tot nu îmi vine să cred. 

Niciodată să nu spui niciodată, nu știi ce se poate întâmpla. Operații în sine, să schimb ceva la mine, nu aș face, chiar dacă sunt deseori criticată pentru nasul meu, pentru că este un nas cu personalitate și da, nu este unul mic,  am niște trăsături mai aspre probabil, dar eu mă simt foarte bine așa, poate dacă mai apar câte un rid de la bătrânețe, să îl ajut puțin, probabil, dar în momentul de față mă simt foarte bine așa cum sunt”, a mărturisit artista, pentru sursa citată.

Yes Man, "boala" de a spune NU. Problemele care duc la acest comportament și cum vă dăunează asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel