Lidia Fecioru: Leac cu castane care îmbunătățește circulația de la picioare. „Se bea sau se face frecție”

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mâini și picioare reci. Foto: Pixabay
Mâini și picioare reci. Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta unei tincturi care îmbunătățește circulația, mai ales cea periferică. Acest leac e simplu de făcut, dar este alcoolic și trebuie păstrat în condiții speciale!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dat rețeta unui nou leac. De data aceasta este vorba de unul cu castane, care îmbunătățește circulația sanguină, mai ales cea periferică. Odată preparat, acest leac trebuie ținut însă în sticlă și nu la lumina soarelui. 

„Vorbim despre castane astăzi. Există castanele comestibile și sălbatice. Când castana comestibilă începe ușor să se îngălbenească, coajă de deasupra, aia spinoasă, ele sunt încă moi la coajă.

Le culegem, le curățăm de coaja verde, coaja maro, și tot miezul din interior de la castană îl punem în blender și îl mărunțim un pic, dar nu foarte mic. Ca și cum am toca ceapă. Să nu fie pastă.

Le punem într-un borcan, circa 100 de grame de miez tocat, și turnăm deasupra un litru de alcool de calitate.

Va fi pentru noi ca un medicament.

Punem la întuneric, lăsăm cam o săptămâna, 7 zile, la o temperatura medie și în fiecare zi agităm puțin această soluție. Peste 7 zile dăm prin sită, punem lichidul strecurat într-o altă sticlă, încercăm să o punem într-o sticlă mai închisă la la culoare, pentru că așa e bine pentru aceste tincturi, și o păstrăm unde vrem noi, dar nu la soare. Pentru că soarele schimbă compoziția. 

Se bea și se face și frecție cu această tinctură. Câte 15 picături de trei ori pe zi în fiecare zi sau frecție.

E bună pentru circulația de la terminația mâinilor și picioarelor, de la coate și genunchi în jos, pentru picioarele cu varice, care sunt varice interne, pentru dezumflarea picioarelor, adică retenția de lichide. Îmbunătățește circulația. Orice tratament naturist se face 3 luni.

Citește și: 10 semne care te avertizează că ai probleme cu circulația sanguină

Atenție, toate lucrurile aceste, de fiecare dată când punem la macerat o plantă, indiferent ce punem, să nu o punem în sticlă de plastic. Totul în sticlă de sticlă. Pentru că așa se păstrează mai bine”, a spus Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena3. 

Citește și: Semne că ai o circulație proastă. 8 REMEDII NATURALE pentru ea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel