Ceaiul de ghimbir: beneficii demonstrate științific pentru inimă, imunitate și metabolism
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Siropul de usturoi, cunoscut pentru efectele sale în cazul tratării mai multor boli, se prepară extrem de ușor.
Siropul de usturoi poate fi o alternativă la medicamentele pe care le administrăm în cazul răcelilor și nu numai. El este recomandat chiar și în cazul aparițiilor unor infecții, dar și pentru cei care au dureri provocate de artrită sau gută.
Mai mult, siropul de usturoi scade și nivelul tensiunii și nivelul colesterolului.
Cum se prepară
Pentru a prepara elixirul, este nevoie de opt căței de usturoi, 200 ml de miere și 200 ml de cidru din oțet de mere. Ingredientele se mixează timp de câteva secunde, iar siropul se pune la frigider timp de cinci ziele. Apoi poate fi consumat adăugând două lingurițe într-un pahar cu apă.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Ceaiul minune care te încălzește iarna și te scapă de răceli. Medicii îl recomandă pentru imunitate și energie. Iată cum îl prepari.
Balonarea dispare rapid cu acest ceai. Este alegerea perfectă dacă nu îți place ghimbirul.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.