Cum crești rezistența la boli. Care sunt alimentele cu efect miraculos

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spus ce trebuie să mâncăm pentru a crește rezistența la boli.
„Wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus. Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni). Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj", a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram.
„Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar și turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli", a adăugat Mihaela Bilic.
„Cât despre Coronavirus nu vă faceți griji, virusul gripal e mai aprig ca el voi întăriți-vă imunitatea și păstrați-vă optimismul", a conchis nutriționistul.
-
-
Ce a găsit Alexandru Rogobete într-un spital din România12.10.2025, 18:49
-
Operațiile de cancer, impact asupra imunității12.10.2025, 16:36
-
-
Alexandru Rogobete, anunț important despre analizele medicale12.10.2025, 14:01
Gătești cu acest ulei? Hrănește una dintre ele mai agresive forme de cancer
5 alimente care îți reduc colesterolul fără medicamente
Fibrele din ovăz, secretul natural care imită efectul medicamentelor de slăbit
Dieta pe care o urmează medicii! Slăbești rapid și îți protejezi inima
Ce băuturi trebuie să eviți pe caniculă. Uite cu ce le înlocuiești. Adevărul despre apă
Alimentele pe bază de insecte, studiate. Cât de sănătoase sunt, de fapt
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Dieta pentru colonoscopie: ce să mănânci 3 zile înainte, în ziua procedurii și după. Evită aceste greșeli dacă vrei să nu ai dureri
Vegan, vegetarian sau omnivor: care dietă îți protejează microbiomul. O alegere care îți poate schimba sănătatea
Nu mai mânca asta! 5 alimente pe care medicii le evită cu orice preț
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
Fructele care ard grăsimea la menopauză și reduc pofta de dulce
Dieta antiinflamatoare: alimentele care reduc riscul de boli inflamatorii. Rolul dietei în controlul inflamației din corp
Această combinație de alimente îți topește grăsimea de pe burtă
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
A mâncat un castravete întreg și internetul a explodat. Iată ce s-a întâmplat în corpul lui! Video VIRAL pe TikTok
Ce să nu adaugi niciodată în salate. Transformi o masă sănătoasă în bombă calorică
Dieta Keto și efectele imediate pe care le are asupra zahărului din sânge. Cum se compară cu dieta mediteraneană
Alimentele care îți cresc imunitatea. Te țin departe de răceli și alte boli
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.
Dieta pentru endometrioză care reduce durerea. 4 suplimente care chiar funcționează
Nutriția post-antrenament: ce alimente accelerează recuperarea? Importanța mâncării corecte pentru regenerarea musculară
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.