Băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua. Bea asta dimineața! Nu te agită
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Încearcă rețeta dietetică de negresă a Andreei Marin, care nu conține nici făină tradițională, nici zahăr.
Poți să faci o prăjitură care să semene leit cu binecunoscuta negresă, dar să nu conțină nici făină tradițională, nici zahăr, să arate la fel de apetisant și să fie tare gustoasă. Andreea Marin are rețeta.
"Pentru mine, ce-i drept, a ieșit la a doua încercare, dar nu e o rușine să recunoști când greșești și ratezi ce ți-ai propus. Așa se întâmplă când nu alegi bine ingredientele și te grăbești. A doua încercare a fost din nou cu ghinion, altul de data asta, dar am dres busuiocul, cum se spune.", a scris vedeta pe instagram.
"Din exces de zel, am ales cea mai amar[ ciocolată, m-am uitat eu pe spatele ciocolatei la conținut și am ales ceva... De neîndulcit, nici dacă puneam o sticla întreagă de sirop de ștevie nu reușeam, a ieșit de-a dreptul amară! Am ratat.
Ciocolata potrivită era cea cu puțin îndulcitor de ștevie și un procent de cacao mai mic, o găsiți în supermarket sau online. Când am scos ciocolata fierbinte, cea bună, pe care am topit-o, am scăpat bolul, căci graba strică treaba. Și nu mai aveam rezervă, asa că... A treia încercare abia a fost cu noroc. Dar a meritat!", a mai precizat Andreea Marin.
Iată rețeta - ingrediente
160 gr ciocolata neagră topită
175 gr unt topit
3 ouă bătute
40 gr cacao
80 gr făină de migdale ( nu făină albă !)
50 gr migdale și cocos fulgi - pentru ornament la final
100 gr pudră de ștevie sau 5 picaturi ștevie sirop
eventual câteva nuci
Mod de preparare
Se amestecă toate fără fulgii ce se pun la final, eu am pus și puțin gem fără zahăr, îmi place combinația ciocolată - căpșuni. Nu uitați sa puneți in tava de chec hartie de copt. Se bagă la cuptor 30 min la 190 grade. Poftă mare!
Vezi această postare pe Instagram
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
De ce să pui puțină lămâie peste cartofii prăjiți sau copți. Lămâia face minuni. Te vei îndrăgosti de această combinație.
Ce se întâmplă în corp atunci când mănânci ardei copți. Detaliul pe care trebuie să-l știi înainte să mai consumi ardei copți.
Cu ce să înlocuiești pesmetul, dacă nu îl ai în casă. Cele 8 soluții care te pot salva.
Cu ce să mănânci carnea de miel ca să nu îți crească colesterolul.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Rețeta de mic dejun ideală pentru pierderea în greutate. O femeie a slăbit 45 de kilograme cu ea.
Asta se întâmplă dacă congelezi fructele și legumele. Răspunsul medicilor te va pune pe gânduri.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Clătite cu banane și nuci: rețetă. Un desert rapid pentru weekendurile de iarnă. Trebuie să-l încerci.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.