De ce nu trebuie să ții niciodată paharul de vin de cupă
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic recomandă pentru o bună imunitate să ținem cont și de grăsimi în alimentația noastră.
O alimentație dietetică nu e una sănătoasă, subliniază medicul nutriționist Mihaela Bilic. Grăsimile au rostul lor și nu trebuie excluse din mâncare.
”Dacă vorbim de imunitate trebuie să ține cont de grăsimi. Tot spuneam că o alimentație sănătoasă nu este una dietetică și dacă vorbim de grăsimi trebuie să ținem cont de grăsimile valoroase care există fie în peștele gras, acei acizi grași Omega 3, despre care toată lumea știe că fac bine, dar ei au capacitatea aceasta de a fluidiza sângele - momentul acela în care sângele ajunge până în capilare, până în piele, până la ultima celulă, el asigură hrănirea celulelor și o celulă hrănită este și una care este și sănătoasă. Deci, avem nevoie de acești Omega 3 care sunt antiinflamatori, care scot inflamația din organism și fac inclusiv schimburile dintre celule să fie posibile tocmai pentru că orice membrană celulară este constituită din grăsime. Noi nu știm să sintetizăm Omega 3 în organism, deci dacă nu-l aducem din alimentație nu avem nicio șansă ca aceste celule să facă schimburi între ele, iar sângele să fie suficient de fluid și globulele roșii să ajungă să oxigeneze și să ajungă să hrănească tot corpul”, explică medicul nutriționist Mihaela Bilic la Interviurile Dc Media Group.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.