Dr. Mihaela Bilic, la interviurile DC MEDIA GROUP. Totul despre alimentaţia din sezonul rece

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Mihaela Bilic  FOTO: DC Media GROUP
Mihaela Bilic FOTO: DC Media GROUP

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, vine la Interviurile DC MEDIA GROUP, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a spune totul despre alimentația din sezonul rece.

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, vine la Interviurile DC News, DC Medical și Spectacola, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a spune totul despre alimentația din sezonul rece.

Ne pregătim să intrăm în sezonul rece. Schimbăm anotimpul, schimbăm garderoba și, cum era de așteptat, facem schimbări și la capitolul alimentație. Dacă vara ne putem sătura din salate proaspete, fructe din belșug și zarzavaturi, toamna trecem la un meniu mai consistent, care să ne asigure toți nutrienții de care avem nevoie.

Dr. Mihaela Bilic va explica de ce este important să ne disciplinăm comportamentul alimentar, ce alimente nu trebuie să lipsească din meniul zilnic, dar și cum putem să ne folosim de nutriție pentru a ne întări imunitatea. 

Ce înseamnă schimbarea de temperatură pentru organism, cum alegem alimentele care ne sunt benefice, dar și care este secretul siluetei perfecte, aflați sâmbătă, de la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel