Adevărul despre mâncarea ambalată: Ce ascund etichetele și cum un simplu simbol pe ambalaj îți poate salva viața!
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Știai că 100g mâncare de urzici înseamnă o friptură?
“Americanii laudă spanacul drept aliment antianemie, pentru că nu au aflat ce valoroase sunt urzicile. Și nu doar pentru conținutul de fier, ci mai ales pentru proteine. Da, ați auzit bine: deși sunt niște frunze, 40% din greutatea uscată a urzicilor este reprezentată de proteine. Urzicile au mai multe proteine decât soia și, chiar dacă sunt proteine vegetale, conțin 8 din cei 9 aminoacizi esențiali.
Nu degeaba numim urzicile un tonic de primăvară, cu 100g mâncare de urzici primim proteine cat dintr-o friptură și acoperim 100% din doza zilnică de calciu și fier, de 4 ori doza de vit. C și de 6 ori doza de vit. A (betacaroten). Se spune că putem alunga toate bolile cu 3 porții de urzici, deci profitați!!
Se știe despre urzici că sunt antianemice, imuno-stimulante, alcalinizante (au mult potasiu), anti-inflamatorii și cu acțiune diuretică. Mai rămâne să aflăm că distruge și virusul gripal și le ridicăm la rang de iarbă de leac.”, a specificat medicul nutriționist Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.
Citește și Sirop de morcovi, miere și lămâie, remediu miraculos de care puțină lume știe. Ce vindecă
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Te-ai săturat să nu vezi nimic prin ochelari iarna? Descoperă trucurile care îți fac lentilele imune la aburire.
Dacă ai oricare dintre aceste simptome, nu aștepta! Sună la urgențe imediat!