De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a vorbit la Interviurile DC News și DC Medical despre redeschiderea școlilor.
Invitat la Interviurile DC News și DC Medical, prof dr Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a discutat despre problema redeschiderii școlilor.
”Problematica redeschiderii școlilor preocupă OMS și încearcă să readucă date legate de experiențe, de recomandări la nivelul regiunii astfel încât să existe o anumită coordonare între state pentru că se consideră că redeschiderea școlilor este o activitate esențială care nu ține doar de transmiterea unor cunoștințe copiilor, ci și de sănătatea lor psiho-socială, adică sănătatea mentală, modul în care ei se vor înțelege în societate, iar lucrurile acestea se realizează când școala se poate desfășura în condiții apropiate de normal”, afirmă profesorul Rafila.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.