Leacul pentru durerile articulare și reumatism. Lidia Fecioru: 15-30 de picături înainte de masă

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Leacul pentru durerile articulare și reumatism. Lidia Fecioru - Foto: Freepick @onlyyouqj
Leacul pentru durerile articulare și reumatism. Lidia Fecioru - Foto: Freepick @onlyyouqj

Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru durerile articulare.

"Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.

Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste. 

Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni. 

Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el", a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei de la Antena 3, notează Spectacola.

Ceaiul care ajută la dezintoxicare. Lidia Fecioru: Cura este de 14 zile, nu mai mult

 

”Foarte bun pentru dezintoxicarea organismului, mai ales pentru cei care au o ușoară insuficiență renală, pentru cei care sunt predispuși  la crearea pietrelor la rinichi, a nisipului,  sunt frunzele de coriandru cu frunzele de pătrunjel la un loc. Luăm cantitate egală şi le tocăm. Le punem apă cât să acoperim frunzele. Cam cu un deget şi punem totul la fiert. O lăsăm să fiarbă la foc mare, iar când începe să fiarbă îl dăm încet. Îl lăsăm 10 minute. Strecurăm ceaiul şi plantele. Lichidul îl punem într-un borcan. Frunzele le putem mânca, la fel ca pe urzici. 

Ceaiul îl bem dimineaţa, cu 10 minute înainte de masă. Seara la fel, câte 30-40 ml, nu foarte mult. Îl bem rece. Nu trebuie încălzit. Cura este de 14 zile, nu mai mult.

Putem repeta peste trei, chiar patru luni. Trebuie să lăsăm o pauză mai lungă, pentru că este destul de concentrat. Nu putem ţine chiar 3 luni. Să facem chestia asta cam 5 zile. Este o dezintoxicare. În această perioadă nu mâncă mult, nu bem acidulat, nu bem alcool, iar acest lucru ne ajută foarte mult. 

Putem face cantitate cât dorim. Nu avem o cantitate exactă. Ne uităm după ochi. Este şi perioada păpădiei. De la păpădie folosim tot. Dulceaţa de păpădie este foarte bună, la fel şi cafeaua din rădăcină de păpădie”, a spus Lidia Fecioru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel