Raed Arafat: Nu e nimeni în stare gravă! Așteptăm concluziile în cazul copiilor intoxicați la Școala 133

Dana Lascu |
Data publicării:
Raed Arafat
Raed Arafat

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat că din copiii intoxicați deja transportați la spital de la Școala 133 niciunul nu este în stare gravă. 

Dintre copiii care au acuzat dureri de cap din cauza unui miros puternic la Școala 133 din capitală, șase au ajuns deja la spital, dar este posibil ca numărul lor să crească. Inspectoratul Școlar București a anunțat că e posibil ca problema să fi pornit de la o igienizare făcute luni din cauza unor cazuri de gripă, după care nu s-a respectat protocolul care spune că 24 de ore în sala de clasă dezinfectată nu trebuie să intre nimeni. 

„Niciunul dintre copii nu este în stare gravă, dar au fost duși la spital pentru a fi consultați și supravegheați medical. Cât privește cauzele, așteptăm să vedem concluziile colegilor care sunt la fața locului și care vor verifica situația ca să ne spună ce s-a întâmplat. Înțeleg că este un miros, este posibil ca mirosul să fie fost cel care a deranjat copiii. Poate că nu este chiar o intoxicație, să zicem, că este o substanță rămasă și care să fi intoxicat copiii, ci doar e din cauza mirosului și copiii au fost deranjați, dar acest lucru nu putem să-l confirmăm până nu se termină ancheta”, a explicat secretarul de stat Raed Arafat, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel