Scleroza multiplă, un eveniment despre boala cu ”1000 de fețe” în două parcuri din București

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Scleroză multiplă
Scleroză multiplă

Un eveniment dedicat persoanelor care suferă de scleroză multiplă va avea loc, pe 5 și 6 octombrie, în două parcuri din București.

Scleroza multiplă. Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple organizează pe 5 și 6 octombrie un eveniment în două parcuri din București.

Mesajul lor, integral, postat pe pagina de Facebook a Asociației:

”Cu ocazia Zilei Internaționale a Mersului pe Jos, Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple organizează un eveniment de conștientizare a publicului asupra unei boli puțin cunoscută, mediatizată, o maladie necruțătoare, care te lovește în sute de feluri, după cum îi este și numele, Boala cu 1000 de fețe (!): SCLEROZA MULTIPLA.

Vă invităm să participați alături de noi în cadrul acestei Campanii, la Evenimentul "Dansând cu Scleroza Multiplă". De ce dansând? Pentru că toți am învățat să "dansăm" împreună cu ea de-a lungul anilor, în așteptarea apariției unei noi terapii, sau în așteptarea recuperării după un puseu (uneori te intrebi al câtelea o fi!). Pentru că toți am învățat să ne menținem echilibrul în viață de SM-ist!
Vă invităm pe 5 și 6 octombrie în două parcuri ale București-ului. Acesta este doar un început, pentru că dorim să facem o Caravană a Sclerozei Multiple, învățând pe cât mai mulți prieteni cu SM să-și mențină echilibrul în ciuda bolii, să-i ajutăm pe cei din jurul nostru să ne înțeleagă și accepte așa cum suntem”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel