Ceaiul de ghimbir: beneficii demonstrate științific pentru inimă, imunitate și metabolism
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Specialiștii recomandă oamenilor să practice cu cap sportul și să aibă grijă la dietă.
Realizatoarea TV Adina Hugeanu Hallas spune, la Interviurile DC News și DC Medical, că atunci când oamenii se apucă de sport trebuie să aibă grijă și să facă ”un reglaj fin” deoarece ”poți chiar și să te îngrași făcând sport”. Ea explică de ce:
”Din dorința de a da kilogramele jos ești disperat să faci cât mai multe antrenamente, cât mai grele. Astfel îți crește și pofta de mâncare. Automat mănânci mai mult pentru că te gândești că sportul compensează și tu vei slăbi, dar nu e așa. Slăbești în proporție de 70-80% în bucătărie. Sportul vine și completează această poveste a dietei, îți crește rata metabolică, îți construiește frumos masa musculară și se așează altfel pielea pe musculatură”.
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Această legumă comună reduce glicemia cu până la 50%.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.