Tânără de 19 ani, din Brăila, moartă la o lună după ce a născut. Ce a dezvăluit autopsia

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

O tânără de 19 ani, din Brăila, a murit, în urmă cu câteva zile, la o lună după ce a născut. Autopsia a arătat motivul decesului.

Brăila, autopsie. Ana Maria Păduraru, o tânără în vârstă de 19 ani, din Brăila, a murit la o lună după ce a născut. Aceasta acuza dureri la sfârșitul săptămânii trecute și s-a dus la UPU Brăila.

Potrivit observator.tv, rudele tinerei susțin că un medic de la UPU a consultat-o și iar fi zis că nu are nimic și a trimis-o acasă, dar și că ar fi numit-o "mironosiță" și s-ar fi purtat urât cu ea. A doua zi după consult, sâmbătă, 2 noiembrie, tânără s-a simțit și mai rău. S-a întors la spital și a fost internată. Cum aceasta se simțea tot mai rău, părinții au cerut medicilor să o transfere cu un elicopter la București, dar răspunsul a fost negativ.

Duminică seara, tânăra a făcut stop cardio-respirator și a murit. Medicii susțin că motivul morții a fost meningita. Părinții au cerut o autopsie și au descoperit că tânăra a murit din cauza faptului că, la naștere, în urmă cu o lună, medicii nu au îndepărtat întreaga placentă. Tânăra făcuse septicemie. Mâine, familia o va conduce pe ultimul drum. Părinții au anunțat că vor depune plângeri împotriva medicilor din Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel