Teo Trandafir, trucul care o ajută să scape de pofte: Când simt că îmi e poftă, îmi spun următorul text...

Teo Trandafir - Foto: captura Youtube Gand la Gand Cu Teo
Teo Trandafir - Foto: captura Youtube Gand la Gand Cu Teo

Teo Trandafir a dezvăluit trucul care o ajută să scape de pofta de mâncare. "Am invetat un truc pentru asta. Când simt că îmi e poftă, îmi spun următorul text și îmi trece".

În urmă cu câțiva ani, Teo Trandafir a fost nevoită să slăbească 60 de kilograme, iar de atunci, a reușit să-și atingă obiectivul, a reușit să se menține și spune că a descoperit un truc care o ajut să nu mai aibă pofte.

"Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am invetat un truc pentru asta. Când simt că îmi e poftă, îmi spun următorul text - tu ce ești, un câine legat de calorifer care poftește la masa stăpânului? Sau sunt o inteligență superioară?

Mă imaginez legată de calorifer, salivând la masa omului.

Doar când aud că salivez, îmi trece!", a spus Teo Trandafir, în podcastului ei "Gând la gând cu Teo".

Teo Trandafir le-a spus fanilor ei de mai multe ori cum reușește să se mențină într-o formă extraordinară și să aibă aceeași greutate de ani de zile. Teo Trandafir spune că acordă o atenție destul de mare siluetei, dar rezultatul nu este o dietă minune, ci un stil de viață echilibrat.

"Singura dietă minune care trece testul timpului și al câtarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odhnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una", a declarat Teo Trandafir într-un interviu mai vechi.

"Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine, mai ales dimineața și apoi să mănânci tot ce vrei, cu măsură și în cantități foarte mici.

Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici", a declarat Teo Trandafir, pentru Spectacola.

E adevărat, hidratarea adecvată este esențială pentru o dietă echilibrată, contribuind la menținerea unui metabolism sănătos și a unei bune funcționări a organismului. Consumul suficient de apă ajută la eliminarea toxinelor din corp, favorizând astfel pierderea în greutate și reducerea retenției de apă.

Hidratarea corespunzătoare poate reduce senzația de foame falsă, mai ales că deshidratarea este adesea confundată cu foamea.

De asemenea, consumul de apă înainte de mese poate ajuta la controlul porțiilor, pentru că apa creează o senzație de sațietate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel