Știrile zilei de 26 iulie. Cele mai importante știri din SĂNĂTATE

Dana Lascu |
Data publicării:
EXCLUSIV
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai importante stiri ale zilei de 26 iulie 2020:

Cortizol, simptome pentru nivelul ridicat al hormonului de stres - Deși o creștere indusă de stres a secreției de cortizol este benefică pe termen scurt, secreția excesivă sau prelungită a acestui hormon steroid poate provoca multe probleme de sănătate. CITEȘTE MAI MULT: 

Dr Radu Zamfir, TRANSPLANTUL în timpul pandemiei, la Academia de Sănătate - Dr Radu Zamfir, directorul executiv al Agenției Naționale de Transplant (ANT), la Academia de Sănătate vine luni, 27 iulie, ora 11.00, la Academia de Sănătate. CITEȘTE MAI MULT: 

COVID-19, cele mai periculoase zone. Dr Adrian Marinescu, despre unde ne putem infecta - Dr. Adrian Marinescu face recomandări esențiale pentru a evita infectarea cu Covid-19. Cum te protejezi: CITEȘTE MAI MULT: 

Otrăvurile pe care le înghit românii. Prof dr Constantin Dulcan, avertisment: Așa apar tumorile - Prof dr Dumitru Constantin Dulcan, nerolog și psihiatru, explică românilor ce otrăvuri trebuie să evite pentru a nu face cancer. Tot el a arătat și care e cel mai mare factor de risc care ne îmbolnăvește: CITEȘTE MAI MULT: 

Băuturile care îți cresc tensiunea: cum eviți să faci hipertensiune - Pe caniculă parcă am bea ceva rece. Dar anumite băuturi cresc riscul de hipertensiune. Iată ce trebuie să eviți și de ce:  CITEȘTE MAI MULT: 

Dr Vasi Rădulescu, 5 lucruri esențiale pe care e cazul să le acceptăm și înțelegem! - Cunoscutul scriitor-medic Vasi Rădulescu a realizat o listă cu cinci lucruri pe care ar trebui să le înțelegem despre situația actuală. CITEȘTE MAI MULT: 

Boli cardiovasculare, obiceiuri care îți îmbolnăvesc inima și vasele - Un studiu recent arată, spre exemplu, că oamenii care se uită mai puțin la televizor și sunt activi fizic ar trăi mai mulți ani fără boli de inimă. CITEȘTE MAI MULT: 

Un oraș din Timiș și trei sate din jurul lui vor intra în carantină. Anunțul făcut de autorități - Primul oraș din România care este la doar un pas să intre în carantină, după ieșirea din starea de urgență. Nimeni nu mai poate ieși de aici! CITEȘTE MAI MULT: 

CORONAVIRUS, RAPORT 26 iulie: 1.120 de cazuri noi și 351 de pacienți internați la ATI! - Până astăzi, 26 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 44.798 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). CITEȘTE MAI MULT: 

LISTA țărilor pentru care se impune carantină la intrarea în România. Valabilă din 27 iulie, ora 00.00. UNDE SĂ NU MERGI ÎN VACANȚĂ! - Institutul Național de Sănătate Publică a actualizat lista țărilor pentru care, la întoarcerea în România, ești băgat în carantină timp de 14 zile. Trei țări care sunt pe placul românilor au ieșit de pe listă! CITEȘTE MAI MULT: 

Dr Virgil Musta, AVERTISMENT: Singura soluție este să nu ne îmbolnăvim! - Avertisment lansat de medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara: Dacă nu respectăm regulile de protecție ca să nu ne îmbolnăvim, nu vom face față epidemiei! CITEȘTE MAI MULT: 

Cum se iau concediile medicale pentru COVID-19. Horațiu Moldovan, explicații - Secretar de stat din Ministerul Sănătății, dr Horațiu Moldovan a explicat cum se iau corect concediile medicale pentru COVID-19. CITEȘTE MAI MULT: 

Ana Gheorghe, probleme cu tenul din cauza purtării măștii - Ana Pârvulescu Gheorghe, fost jurnalist și sora Elenei Gheorghe, a vorbit,  la Interviurile DC Medical și DC News, despre problemele tenului pe care le-a căpătat în urma purtării măștii. CITEȘTE MAI MULT

4 alimente bogate în vitamina D - Cea mai mare parte a cantității de vitamina D  necesară pentru organism o obținem stând la soare. Dar ea poate fi obținută și din alimente. Iată care sunt cele mai bogate surse naturale: CITEȘTE MAI MULT: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel