Trucuri simple și naturale care te scapă de pielea uscată

DCMedical Team |
Data publicării:

Uleiurile esențiale și banalele sunt doar două trucuri simple și naturale care fac ca pielea uscată să țină de trecut.

Iată câteva trucuri 100% naturale care scapă de pielea uscată:

* mai multă umiditate - Păstrați umezeala în aer făcând ceai, dacă nu vă gândiți să achizionați un umidificator

* dați-vă cu cremă cât timp aveți pielea umedă - aplicarea loțiunii sau a uleiului pe pielea umedă este cea mai bună soluție pentru păstrarea umezelii și a unei pieli hidratate.

* folosiți banane - aveți o zonă cu piele uscată: pisați o banană cu o furculiță și aplicați ca un strat gros pe zona afectată; lăsați 20 de minute, apoi spalăți-vă cu apă caldă.

* folosiți doar produse naturale - în loc de o cremă hidratantă, utilizați ulei de vitamina E, ulei de jojoba sau aloe vera pentru mâini și picioare. Uleiul de lavandă este unul dintre cele mai bune uleiuri hidratante - adăugați câteva picături în apa de baie. Nu folosiți produsele care conțin „ulei mineral”, deoarece acesta este un produs pe bază de petrol fabricat de om, utilizat în multe loțiuni de corp. Nu uitați când faceți baie, folosiți săpunuri ușoare cu uleiuri naturale și încercați să nu vă scăldați cu apă fierbinte deoarece poate usca pielea, scrie farmersalmanac.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel