Vaccinuri

Directoarea asociației moașelor din Anglia le-a îndemnat pe colegele ei de breaslă să le încurajeze pe femeile însărcinate - care s-au vaccinat până acum într-un procent destul de mic - să accepte să se vaccineze cu seruri anti-COVID-19, după ce un studiu realizat de Universitatea Oxford a...

Scris de: Dana Lascu       31 iul, 14:51

Teatrele de pe Broadway, închise din martie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, vor cere spectatorilor și tuturor angajaților lor să fie vaccinați împotriva maladiei COVID-19 la deschiderea viitoarei stagiunii, care va avea loc în luna septembrie, au anunțat vineri aceste companii...

Scris de: Dana Lascu       31 iul, 11:32

Experții britanici susțin că protecția pe care o oferă vaccinurile împotriva COVID e foarte probabil să scadă în timp.

Scris de: Adisa Codruț       30 iul, 21:02

Ungaria a dat un decret prin care personalul medical trebuie să se vaccineze împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       30 iul, 20:09

Persoanele peste 60 de ani din Israel vor fi vaccinate cu a treia doză de vaccin împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       29 iul, 16:45

Giganții internetului Google și Facebook au anunțat că vor cere tuturor angajaților din sediile lor să fie vaccinați, după un val de anunțuri similare din partea organismelor publice în Statele Unite.

Scris de: Dana Lascu       29 iul, 12:51

O nouă tranșă de vaccin anti-COVID de la compania Moderna sosește în țară, anunță, joi, CNCAV.

Scris de: Dana Lascu       29 iul, 11:06

Ministerul Sănătății din Israel a aprobat vaccinarea copiilor cu vârste între 5 și 11 ani împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       28 iul, 23:24

Activista Greta Thunberg s-a vaccinat împotriva COVID. Aceasta a imortalizat momentul pe rețelele sociale.

Scris de: Adisa Codruț       28 iul, 21:57

Raed Arafat, secretar de stat în Ministrul de Interne, susține că vaccinarea  împotriva COVID trebuie continuată.

Scris de: Adisa Codruț       28 iul, 19:22

Un francez din doi este de acum vaccinat complet împotriva COVID-19, a anunțat aseară Direcția Generală a Sănătății, un nivel încă departe de pragul de imunitate colectivă estimat la aproximativ 90% cu noua variantă Delta, care este mai contagioasă.

Scris de: Dana Lascu       28 iul, 08:46

Statul irlandez începe vaccinarea împotriva COVID a copiilor între 12 și 15 ani.

Scris de: Adisa Codruț       27 iul, 20:56

Doctorul Adrian Marinescu, director medical la Institului Matei Balș din București, a explicat rostul administrării celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID.

Scris de: Adisa Codruț       27 iul, 20:34

O lege promulgată recent de președintele statului stipulează acordarea unei zile libere românilor care se vaccinează.

Scris de: Adisa Codruț       27 iul, 20:20

VACCINURI COVID-19: Vaccinarea intranazală nu se face cu ajutorului unui ac și provoacă imunitate la locul infecției, adică în tractul respirator

Scris de: Dana Lascu       27 iul, 15:21

Autoritățile din România așteaptă decizia OMS și ale altor foruri din domeniul sănătății în legătură cu o eventuală administrare a unei a treia doze de vaccin COVID-19, dar deocamdătă sunt încă prea puține date din practica internațională care să demonstreze o astfel de necesitate, a explicat...

Scris de: Dana Lascu       27 iul, 12:28

Un număr de 14.372 doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore, dintre care 9.304 reprezentând prima doză şi 5.068 doza a doua, potrivit unei informări transmise, luni, 26 iulie, de Comitetul Naţional de Coordonare a...

Scris de: Cătălina Burghelea       26 iul, 19:00

Medicul american Anthony Fauci a adresta un apel liderilor statelor unde rata de imunizare împotriva COVID este scăzută.

Scris de: Adisa Codruț       26 iul, 17:45

Vineri, 23 iulie, Comitetul pentru medicamente al EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) a aprobat cererea privind vaccinarea anti-COVID a copiilor de 12-17 ani cu Moderna. 

Scris de: Cătălina Burghelea       23 iul, 17:32

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a anunțat joi că sindromul Guillain-Barré, o afecțiune neurologică rară, este un efect secundar „foarte rar” al vaccinului COVID-19 produs de Johnson & Johnson.

Scris de: Dana Lascu       22 iul, 20:51

Aproape 91% dintre locuitorii adulți ai Beijingului au fost vaccinați împotriva COVID-19, conform datelor publicate de autoritățile locale, în contextul în care China face eforturi de a-și extinde campania de vaccinare la nivel național.

Scris de: Dana Lascu       22 iul, 16:41

Secretarul de stat Andrei Baciu a vorbit, marți seara, despre posibilitatea ca o a treia doză din vaccinul COVID-19 să fie administrată populației. El a explicat în ce condiții ar putea fi administrată aceasta și mai ales ce rol ar urma să aibă în combaterea pandemiei COVID-19.

Scris de: Dana Lascu       20 iul, 23:05

Vicepreședintele CNCAV, secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei Baciu, a anunțat că România va continua, atât la nivel individual, cât și la nivel european, acțiunile de donație sau revânzare a unor doze de vaccin anti-COVID, precizând că săptămâna aceasta va fi făcută o nouă donație...

Scris de: Dana Lascu       20 iul, 17:18

Accesul persoanelor care nu s-au vaccinat împotriva COVID va fi restricționată în școlile, spitalele și supermarketurile din China.

Scris de: Adisa Codruț       19 iul, 23:06

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu explică, într-o postare pe Facebook, care este diferența dintre ser și vaccinul anti-COVID. 

Scris de: Adisa Codruț       18 iul, 15:35

Vaccinarea constituie cea mai mare reușită medicală, susține preşedintele Societăţii Române de Reumatologie, dr. Simona Rednic.

Scris de: Adisa Codruț       17 iul, 18:44

Comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară Stella Kyriades a declarat că România ”trebuie să-și dubleze eforturile de vaccinare pe parcursul verii”.

Scris de: Adisa Codruț       15 iul, 14:47

ONU a atras atenția asupra riscului de catastrofă dacă nu se vaccinează copiii și dacă restricțiile sanitare sunt ridicate prea repede.

Scris de: Adisa Codruț       15 iul, 09:05

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a făcut câteva precizări privind a treia doză de vaccin anti-COVID.

Scris de: Adisa Codruț       14 iul, 09:59

OMS a avertizat să nu se administreze un alt ser anti-COVID la rapel decât cel injectat la prima doză. ”Este o tendință periculoasă”, susțin experții Organizației Mondiale a Sănătății.

Scris de: Adisa Codruț       13 iul, 13:57

Click pentru a naviga in paginile din categoria VACCINURIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy