Vaccinuri

Medicul Valeriu Gheorghiță a declarat luni, 12 aprilie, cum se va face vaccinarea copiilor cu vârste între 12 și 15 ani.

Scris de: DCMedical Team       12 apr, 18:11

Spania va imuniza cu prioritate cu vaccinul de la Johnson & Johnson, în următoarea perioadă, persoanele din grupa de vârstă 70-79 de ani, a anunţat luni ministrul spaniol al Sănătăţii, Carolina Darias.

Scris de: DCMedical Team       12 apr, 18:00

Copiii cu vârste între 12 și 15 ani ar putea fi vaccinați împotriva COVID începând din toamnă. Compania Pfizer a cerut autorizarea vaccinului pentru această categorie de vârstă, pentru care eficiența serului s-a dovedit a fi maximă.

Scris de: DCMedical Team       12 apr, 11:35

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, spune că de săptămâna viitoare vor fi vaccinate circa 80.000 de români.

Scris de: DCMedical Team       11 apr, 21:48

Premierul Florin Cîțu a declarat că săptămâna viitoare se deschid alte 17 de centre de vaccinare împotriva COVID.

Scris de: DCMedical Team       11 apr, 17:51

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește mâine, 12 aprilie, în țară.

Scris de: Sorin Roşca Stănescu       11 apr, 14:34

Medicul Gindrovel Dumitra recomandă părinților să-și vaccineze copii ca să-i protejeze de boli.

Scris de: DCMedical Team       11 apr, 11:45

Vaccinarea împotriva infecției COVID este disponibilă de luni, 12 aprilie, pentru toți francezii de 55 de ani și peste această vârstă. 

Scris de: DCMedical Team       11 apr, 11:02

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, s-a îmbolnăvit de COVID după ce s-a imunizat împotriva infecției.

Scris de: DCMedical Team       11 apr, 09:53

Aproape 62.000 de persoane au fost imunizate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore.

Scris de: Angela Sabău       10 apr, 18:08

Agenția SUA pentru Medicamente susține că nu s-a găsit nicio legătură între formarea cheagurilor de sânge și vaccinul Johnson&Johnson.

Scris de: DCMedical Team       10 apr, 10:46

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiţă, a făcut precizări cu privire la vaccinărea cu un ser diferit la doza de rapel.

Scris de: DCMedical Team       08 apr, 19:20

Col dr Valeriu Gheorghiță a anunțat că în urma analizei datelor existente, CNCAV a decis că se continuă vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. 

Scris de: Dana Lascu       08 apr, 16:11

Vaccinarea obligatorie este "necesară într-o societate democratică", consideră Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţii unor copii cărora li s-a refuzat înscrierea la grădiniţă în Republica Cehă pentru că nu erau vaccinaţi, transmite AFP, citând o hotărâre a Marii...

Scris de: Cătălina Burghelea       08 apr, 15:37

Circa 130.000 de doze de vaccin Moderna ajung joi, 8 aprilie.

Scris de: DCMedical Team       08 apr, 11:08

În perioada 8-29 aprilie 2021, în fiecare județ din România, Ministerul Educației organizează conferințe tematice/webinarii la care vor participa reprezentații tuturor unităților și instituțiilor de învățământ în Campania națională „Vaccinare și testare pentru învățare!”

Scris de: Dana Lascu       07 apr, 21:41

Directorul regional al Biroului pentru Europa al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Hans Kluge, crede că programul comun al Uniunii Europene în ceea ce priveşte vaccinurile anti-COVID reprezintă "un lucru foarte bun" în contextul actual.

Scris de: Adisa Codruț       07 apr, 21:11

Hans Kluge, Director Regional al Biroului pentru Europa al OMS, crede că beneficiile vaccinului AstraZeneca sunt mai mari decât riscurile lui. 

Scris de: Angela Sabău       07 apr, 20:21

Dr. Emer Cooke, directorul executiv al Agenției Europene a Medicamentului (EMA) a explicat că analiza Comitetului de siguranță, farmacovigilență și analiză a riscului (PRAC) a confirmat că beneficiile vaccinului AstraZeneca în prevenirea COVID-19 depășesc riscurile și efectele adverse.

Scris de: Adisa Codruț       07 apr, 18:03

Reţeaua de comunicare WhatsApp a inclus o nouă serie de stickere pentru ca utilizatorii să-şi poată exprima sentimentele legate de vaccinarea împotriva COVID.

Scris de: DCMedical Team       07 apr, 16:05

Hans Kluge, directorul regional al Biroului pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) va vizita miercuri, 7 aprilie, centrele de vaccinare din Romexpo.

Scris de: DCMedical Team       07 apr, 13:28

Vaccinarea împotriva COVID a început miercuri, 7 aprilie, în cabinetele a 50 de medici de familie din județul Timiș.

Scris de: DCMedical Team       07 apr, 12:52

Actorul Mihai Bendeac s-a vaccinat, miercuri, 7 aprilie, cu AstraZeneca. 

Irina Radu       07 apr, 12:47

Aproape 55.00 de persaone au fost vaccinate în ultmele 24 de ore. 

Scris de: Adisa Codruț       06 apr, 23:05

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, a spus, marți, 6 aprilie, care este rolul campaniei de vaccinare în lume, nu doar în România. 

Scris de: Cătălina Burghelea       06 apr, 15:49

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, spune că interesul românilor pentru vaccinare este unul ”ridicat”. 

Scris de: DCMedical Team       06 apr, 15:16

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, spune că din 4 mai va debuta imunizarea la cabinetele medicilor de familie.

Scris de: Florina Pop       06 apr, 14:50

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID a declarat că imunizarea prin centre mobile va începe din 20 aprilie.

Scris de: Florina Pop       06 apr, 14:24

Producţia de vaccinuri fabricate în Franţa împotriva maladiei COVID-19 va demara miercuri, 7 aprilie, la compania subcontractantă Delpharm, a anunţat, luni, 5 aprilie, Ministerul francez al Economiei şi Finanţelor, confirmând o serie de informaţii apărute în presă.

Scris de: Cătălina Burghelea       06 apr, 14:16

Vaccinul Moderna va fi administrat pe teritoriul Marii Britanii din a treia săptămână a lunii aprilie, anunță oficialii englezi.

Scris de: DCMedical Team       06 apr, 11:09

Click pentru a naviga in paginile din categoria VACCINURIurmatoarea

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy