Vaccinuri

Platforma online de înscriere la vaccinarea anti-COVID a creat probleme pentru bolnavii cronici. Aceștia susțin că sistemul nu îi recunoaște și nu se pot înscrie.  

Scris de: Adisa Codruț       17 ian, 12:32

Medicul Adrian Streinu-Cercel a afirmat duminică, 17 ianuarie, că ar exista mai multe îmbolnăviri cu noua tulpină din Marea Britanie.

Scris de: Adisa Codruț       17 ian, 12:24

Dacă v-ați vaccinat împotriva infecției COVID și ați intrat în contact cu o persoană bolnavă nu ar fi nevoie să intrați în carantină, ci doar să vă monitorizați starea de sănătate, spune medicul Adrian Streinu-Cercel.

Scris de: Florina Pop       17 ian, 12:07

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut declarații duminică, 17 ianuarie, legat de vaccinul împotriva infecției COVID și noile tulpini de virus apărute.    

Scris de: Florina Pop       17 ian, 12:03

Medicul Adrian Streinu-Cercel a declarat duminică, 17 ianuarie, că și după ce ne imunizăm împotriva infecției COVID va trebui să purtăm mască.

Scris de: Florina Pop       17 ian, 11:21

Medicul Adrian Streinu-Cercel de la Institutul Matei Balș, vaccinat azi cu a doua doză de vaccin împotriva COVID, a declarat că anticorpii contra infecției apar după prima doză. 

Scris de: Florina Pop       17 ian, 10:35

Mihaela Anghel, prima româncă imunizată cu vaccinul COVID, a primit duminică, 17 ianuarie, a doua doză din vaccinul împotriva infecției cu noul coronavirus.

Scris de: Adisa Codruț       17 ian, 10:03

Rectorul UMF Cluj a declarat că nu va lăsa studenți să intre în spitale dacă nu se vaccinează împotriva infecției COVID. Aceștia s-au imunizat în proporție de 90%.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 23:56

Șeful DSU Raed Arafat și profesorul Alexandru Rafila au declarat că s eopun ideii introducerii unui pașaport de vaccinare.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 23:36

Peste 196.000 de români s-au imunizat până sâmbătă, 16 ianuarie, inclusiv, împotriva infecției COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 19:00

O femeie de 91, din Grecia, a primit sâmbătă 16 ianuarie, vaccinul împotriva COVID. Statul elen a început azi campania națională de vaccinare.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 18:21

Vaccinul împotriva COVID, creat de AstraZeneca și Universitatea Oxford, ar putea fi aprobat în cursul acestei luni în Elveția.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 18:06

Ministerul Sănătății a postat pe Facebook un mesaj emoționant legat de vaccinare împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 17:27

Traian Băsescu, fost președinte al României, s-a vaccinat sâmbătă, 16 ianuarie, împotriva infecției COVID. 

Scris de: Florina Pop       16 ian, 16:39

Circa 250.000 de seringi și 100.000 de ace au fost aduse sâmbătă, 16 ianuarie, din Qatar cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 15:15

Companiile Pfizer și BioNTech au anunțat că au dezvoltat un plan care va permite creșterea capacității de fabricare în Europa a vaccinului împotriva COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 15:00

Reprezentanții Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID anunță că până pe 6 februarie se vor vaccina, conform programării, circa 305.000 de români.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 14:17

Epidemiologul Octavian Jurma a recomandat oamenilor să se programeze la vaccinare împotriva virusului COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 12:44

După ce s-a vaccinat, premierul Florin Cîțu a declarat că s-a bucurat că s-a putut vaccina. Spune că a făcut-o pentru cei din jurul său și pentru a transmite un mesaj de încredere românilor să facă la fel.

Scris de: Florina Pop       16 ian, 12:37

Premierul Florin Cîțu a ajuns în urmă cu puțin timp la Spitalul Militar din București unde se va vaccina împotriva infecției COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 11:59

Premierul Florin Cîțu se va vaccina sâmbătă, 16 ianuarie, împotriva infecției COVID la Spitalul Militar Central din București.

Scris de: Florina Pop       16 ian, 10:36

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu spune că și-a programat părinții pentru vaccinare și că ar mai apărea disfuncționalități la platforma de vaccinare împotriva infecției COVID.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 10:27

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, spune că peste 67% dintre cadrele medicale s-au vaccinat împotriva infecției.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 09:18

Profesorul Răzvan Cherecheș de la UBB susține că a doua etapă de vaccinare împotriva COVID a fost lansată fără să fie pregătită. 

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 08:48

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, a explicat de ce în România se fac mai puține vaccinări zilnice decât în alte state.

Scris de: Adisa Codruț       16 ian, 08:09

Personalul din învățământ, definit ca domeniu strategic, va fi vaccinat în a doua etapă care a debutat, oficial, astăzi, a anunțat Ministerul Educației Naționale. Deocamdată, angajații sunt întrebați dacă vor și se fac liste: 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 19:58

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a arătat că Guvernul a adoptat o Ordonanță de urgență prin care se stabilesc sumele cu care vor fi plătiți, pe oră, medicii, asistenții și registratorii care vor lucra în Centrele de vaccinare contra COVID-19. 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 19:01

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat vineri ccum și cu cât vor fi plătiți medicii de familie pentru fiecare pacient pe care îl programează pentru vaccinarea anti-COVID, cei imunizați urmând să fie supravegheați și ulterior.

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 18:39

STS a anunțat care e stadiul lucrrărilor la platforma unde se pot face programările pentru vaccinarea contra COVID-19. 

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 18:33

În contextul campaniei de vaccinare care se derulează în România, tot mai mulți pacienți cu afecțiuni cardiace, în special pacienții cu probleme de coagulare a sângelui, mulți ne întreabă dacă și în ce condiții se pot vaccina contra COVID-19. Dr. Iulian Călin, medic specialist cardiolog...

Scris de: Dana Lascu       15 ian, 18:00

Click pentru a naviga in paginile din categoria VACCINURIurmatoarea
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy