Viorica de la Clejani, despre SUCUL natural din 4 ingrediente care a ajutat-o să slăbească: Rupeam frigiderul în două

Viorica de la Clejani a dezvăluit sucul minune care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.
Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din România.
Cântăreața a slăbit considerabil în ultimii ani și mulți s-au întrebat cum a reușit să scape de kilogramele în plus.
Viorica de la Clejani a decis să facă o schimbare în viața ei, motiv pentru care a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea un suc minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite. Potrivit acesteia, sucul este unul format din câteva legume naturale, precum: mărul, țelina, sfecla și morcovul.
"În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două", a declarat Viorica de la Clejani.
Sucul de pătrunjel și lămâie, plusul de vitamina C. Rețeta ideală pentru combaterea ANEMIEI și a altor boli
Pătrunjelul, intrat în gastronomie în urmă cu trei secole, ca plantă aromatică, a fost multă vreme folosit ca plantă medicinală. Cel mai des, decoctul de pătrunjel se folosea ca diuretic, fiind uneori asociat cu fructe de chimion și boabe de ienupăr, potrivit lucrării ”Plante medicinale de la A la Z”.
Fructele de pătrunjel sunt utilizate în afecțiunile renale și ale căilor urinale, în afecțiuni gastrointestinale, dar și ca stimulator al metabolismului.
Acțiunea diuretică puternică, dezvoltată de fructele de pătrunjel, se datorează efectului iritant/stimulant exercitat de uleiul volatil și de flavonoide asupra parenchimului renar. În cazul afecțiunilor gastrointestinale, produsul vegetal se utilizează drept carminativ. Apiolul și miristicina conținute de semințele de pătrunjel acționează spasmolitic și emenagog (excitant al fibrelor netede ale uterului), acesta fiind și explicația pentru utilizarea în medicina tradițională a fructelor de pătrunjel, iar mai apoi a preparatelor cu apiol, ca avortive. La fel ca și fructele de pătrunjel, și rădăcinile sunt diuretice, dar acțiunea acestora din urmă este mai slabă. Se indică în afecțiuni ale tractului urinar pentru efectul antidiuretic.
Ceaiul de pătrunjel se realizează dintr-un gram de produs vegetal, care se mărunțește în momentul utilizării, iar peste această pulbere se adaugă o cană de apă fierbinte și se lasă în contact pentru 5-10 minute. Se recomandă 2-3 ceaiuri pe zi.
Chiar și în cantități mici, pătrunjelul poate aduce beneficii mari datorită conținutului bogat de uleiuri esențiale, vitamine și antioxidanți.
Doar 8 linguri de pătrunjel uscat acoperă cantități mari de nutrienți importanți: 4% din Doza Zilnică Recomandată (DZR) de magneziu, calciu, potasiu; 10% din DZR de fier; 12% din DZR de acid folic; 15% din DZR de vitamina A; 54% din DZR de vitamina C; 554% din DZR de vitamina K.
-
Semne timpurii de infarct pe care mulți le ignoră18.09.2025, 22:35
-
-
-
10 boli care nu dor, dar pot fi fatale18.09.2025, 18:09
-
S-a înființat Federaţia Patronală a Farmaciilor din România18.09.2025, 15:52
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
10 alimente care scad glicemia în mod natural. Un fruct banal ține diabetul sub control
Dieta pe care o urmează medicii! Slăbești rapid și îți protejezi inima
Obezitatea infantilă: cauze și soluții pentru părinți. Prevenție și educație pentru generațiile viitoare
Această combinație de alimente îți topește grăsimea de pe burtă
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
7 alimente care reduc stresul și anxietatea
De ce este chefirul atât de sănătos. Beneficiile acestui superaliment și cum să alegi cel mai sănătos chefir
Cum se bea ceaiul corect. Reguli de aur pentru o ceașcă perfectă de fiecare dată
Brânza care îți îmbunătățește memoria. Compusul din această brânză e secretul unui creier sănătos
Alimente care funcționează ca injecțiile pentru slăbit. Ce recomandă un expert în nutriție
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Dieta Paleo topește zeci de kilograme, reduce inflamația din corp, reglează hormonii. De ce o adoră multe femei
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Mișcarea somatică: cheia relaxării corpului. Secretul eliberării tensiunii musculare
5 alimente care îți reduc colesterolul fără medicamente
Adevărul despre zahăr: de ce corpul tău chiar NU poate trăi fără el!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Cel mai subestimat aliment pentru siluetă. Îl ai deja în bucătărie!
Ai încercat totul ca să slăbești și tot nu funcționează? Nutriționiștii spun că acest aliment banal din bucătărie e cheia!
Fructele care ard grăsimea la menopauză și reduc pofta de dulce
Slăbești fără să-ți dai seama: 5 trucuri psihologice care păcălesc creierul
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.