What`s Up are grave probleme de sănătate. Artist: mi-au spus că am inima mărită, că pocnește inima

DCMedical Team |
Data publicării:
Descriere foto: What`s Up, foto Instagram
Descriere foto: What`s Up, foto Instagram

Cântărețul What`s Up a declarat că are probleme de sănătate și să se va retrage o perioada de pe scena muzicală.

Artistul What`s Up a declarat că se va retrage din viața muzicală deoarece se confruntă cu probleme grave de sănătate. Analizele au arătat că stilul de viață pe care l-a dus i-a afectat inima.

”Ideea e următoare, îți zic ceva ce nu am spus nimănui, e prima oara când zic asta, nu știu cât mai stă What`s Up printre noi. Știu că sună urât, dar o fac ca la știri. De la 14 ani am stat pe drumuri, am alergat și dorm câte trei ore pe noapte de când mă știu. (...) Nu prea dorm pentru că mă stresez.. Am făcut niște analize și mi-au spus că am inima mărită, nu că mărită, la limita superioară. Pun patos în tot ce fac și dorm prea puțin. Și mi-au zis că pocnește inima. O să fug un pic prin Europa, nu vă zic unde, am găsit un spital care poate să mă ajute și să îmi revin. Trebuie să iau o pauză, voi pleca pe 29 luna asta și ne vedem pe 8 februarie, când sper să mă întorc bine”, a declarat artistul la Antena 1, potrivit Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel