6 lucruri pe care nutriționiștii le fac înainte de ora 10 dimineața. Punctul 1 este foarte tare!

Nutriție
Nutriție

Iată ce fac nutriționiștii înainte de ora 10 dimineața. 

1. Se trezesc plini de optimism

Un nutriționist nu pierde nopțile, adoarme devreme, pentru ca a doua zi să fie odihnit suficient. 

Nutriționiștii sunt persoane matinale, care se trezesc în jurul orei 6:30 pentru a pregăti un mic dejun bogat în proteine și a începe antrenamentul.

2. Mănâncă și fac sport

N-ai să vezi un nutriționist care sare peste prima masă a zilei, care este, de altfel, cea mai importantă. Micul dejun constă în cereale, două felii de pâine integrală, pe care pune omletă și puțină pastă de avocado. Masa este urmată de un antrenament, fie în sala de fitness, fie acasă. 

3. Savurează o cafea

Cei mai mulți nutriționiști susțin faptul că o ceașcă de cafea reprezintă modul ideal de a-ți începe ziua. 

4. Sunt foarte organizați 

Nu pleacă de acasă fără gustări. Fie că e vorba de fructe, legume sau câteva nuci și migdale, nutriționiștii se asigură că au mereu ceva cu ei în caz că simt senzația de foame.

5. Sunt creativi

Pentru un nutriționist, este foarte important să înceapă ziua cu un tonus bun și cu zâmbetul de buze, așă că recurge la creativitate. Fie că bea cafeaua în timp ce citește revista preferată, pictează, scrie articole despre nutriție sau merge la o întâlnire cu un prieten drag, nutriționistul găsește mereu ceva plăcut de făcut dimineața.

6. Se gândesc la cină

Deși sună ciudat să plănuiești cina dimineața, este soluția ideală pentru persoanele extrem de ocupate. Dimineața este momentul perfect pentru a căuta rețete sănătoase. În felul acesta, evită să mănânce la fast food sau la restaurant, seara târziu, menținând un stil de viață sănătos, scrie elle.ro

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel