Alimente care luptă cu durerea și combat inflamația

Florina Pop |
Data publicării:
Uleiul de măsline
Uleiul de măsline

Alimente precum ghimbirul, somonul, ardeii iuți și uleiul de măsline sunt doar câteva dintre cele care combat durerea și inflamația, susțin specialiștii.

Pe lângă alimente cunoscute că luptă împotriva inflamației precum ghimbir, somon, ulei de măsline sau ardei iuiți, medicii amintesc și coacăzele, semințele de bostan, turmenicul, uleiul de mentă, dar și vinul roșu.

Specialiștii de la webmd precizează că semințele de bostan au o sursă uriașă de magneziu, un mineral care reduce numărul de migrene, iar uleiul de mentă ușurează durerile provocate de crampe, balonare. Resveratrolul din vinul roșu ar putea ușura inflamarea discului care poate duce la dureri de spate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel